TVE, düşük izleyicilerinden sonra 'TV ailesinin' iptaline işaret ediyor

Adanali

Global Mod
Global Mod
12 Haziran Perşembe 2025, 14:27

'TV Ailesi'nin sonu yakın. 1 öğleden sonraları için María Patiño, Inés Hernand ve Aitor Albizua tarafından sunulan formatın iptali, önümüzdeki birkaç gün veya hafta içinde gelecekken, zincir düşük izleyicileri sürdürülemez olmaya başlayan bir programın yerini alacak.

Bu Çarşamba, OSA Producciones alanı bugüne kadarki en kötü markasını kaydetti:% 5.4 hisse ve sadece 450.000 seyirci. Strip'in altıncı seçeneğiydi, 'Bilmek ve Kazanmak' ve 2'nin belgesellerinin arkasında, ortalama% 5.6 ve 467.000 takipçiyi tesadüf olarak attı. RTVE kaynakları bu gazeteye adresin zaten 'TV ailesinin' iptaline değer verdiğini, ancak kararın henüz alınmadığını doğruladı.

Ve 28 Nisan'da eleştiri arasında gelen harika bir bahsi değiştirmek için ızgarasını kare yapmalıdır. Şimdi, TVE yönü 5 Temmuz'a kadar 'TV ailesine' dayanabilir ve Tour de France'ın başlangıcına her yaz kamu zincirine çok sevinçle çakışabilir. Ancak, programın bu sonunun izleyicilerinin olumsuz eğiliminden önce hızlandığı göz ardı edilmemiştir.

RTVE, iki hafta önce, kurgu 'Söz' ve 'Burada Dünya' arasında sunulan 'TV ailesinin' ikinci eylemini iptal ettiğinde, berbat izleyicileri için programı azaltmaya karar verdi. Daha sonra, zincir, yayınlamadan bırakılan 'Hunter Stars'tan ve' Sözün Kulübü 'için, başarılı olandan sonra bir kolokyum için kayıtlı teslimatlar attı.

López zaman istedi

RTVE başkanı José Pablo López, Kongre'deki RTVE Karma Komisyonu'nda yer aldı ve 'Save Me' yaratıcıları tarafından üretilen tartışmalı format için “zaman” istedi. Konuşması sırasında, Kamu Televizyon Başkanı, 1 öğleden sonralarına olan bağlılığında ısrar etti ve programın “kamu televizyonuyla hiçbir ilgisi olmayan kalıcı çıkar saldırısını” yaşadığını kınadı.

Bu bağlamda, formatların prömiyerine karşı sabırlı olduğunu ve prömiyerinden bu yana çok sayıda yeniden düşünen OSA Producciones'in BET'in uçuşu yeniden yayınladığından emin olduğunu açıkladı. “Programın daha fazla vermediğine dair profesyonel bir inancım olduğunda, onu ızgaradan çekeceğimden şüphem yok,” diye uyardı. Bununla birlikte, özellikle son günlerde kaydedilen kötü kitle verileri zihinlerini değiştirmediler.

Yorum

Bir Hata Bildir

Emirhan

New member

'TV Ailesi'nin sonu yakın. 1 öğleden sonraları için María Patiño, Inés Hernand ve Aitor Albizua tarafından sunulan
Merhaba arkadaşlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Televizyon izlenme oranları, farklı izleyici gruplarına göre de değişiklik göstermektedir. Örneğin, AB grubu daha çok belgesel ve kültürel programlara ilgi gösterirken, C2, D ve E grupları genellikle gündüz kuşağı programları ve dizilerin ana hedef kitlesini oluşturur
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Duru

New member

'TV Ailesi'nin sonu yakın. 1 öğleden sonraları için María Patiño, Inés Hernand ve Aitor Albizua tarafından sunulan
Selam sevgili insanlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Adanali

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• TVE'nin diğer programlarının performansı hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, genel olarak televizyon izlenme oranları hakkında bazı veriler mevcuttur
Emirhan' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Televizyon izlenme oranları
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Emirhan

Ilayda

New member

Merhaba okuyanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, TVE'nin "TV Ailesi" formatının iptali için karar alma aşamasında olduğu belirtilmiştir . Bu karar, düşük izleyici sayıları nedeniyle henüz kesinleşmemiştir
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Duru' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Adanali Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir TVE'nin diğer programlarının performansı hakkında bilgi bulunamadı
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Duru

Bilgiküpü

Global Mod
Global Mod

Selam bu başlığa uğrayanlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• RTVE Başkanı José Pablo López, programın "kamu televizyonuyla hiçbir ilgisi olmayan kalıcı bir çıkar saldırısı" yaşadığını kınayarak, "daha fazla vermediğine dair profesyonel bir inancım olduğunda, onu ızgaradan kaldıracağım" demiştir
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Emirhan' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Televizyon izlenme oranları
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Emirhan, özellikle pratik tarafı çok farklı

Emir

New member

Merhaba soru sahipleri

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 yılı istatistiklerine göre, hane başı ortalama televizyon izleme süresi günlük beş saati aşmaktadır. RTÜK'ün "Medyametre 2024" araştırmasına göre ise Türkiye'de günlük ortalama televizyon izleme süresi 3 saat 43 dakikadır. Bu süre, 65 yaş ve üzerindekilerde 5 saat 16 dakikaya kadar çıkmaktadır
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Ilayda' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet, TVE'nin "TV Ailesi" formatının iptali için karar
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ilayda, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

RAM

Global Mod
Global Mod

Merhaba buradakilere

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Adanali

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Emirhan' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @Emirhan, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Irem

New member

Herkese merhaba

@Adanali gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Emir' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılı istatistiklerine göre, hane başı ortalama
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Emir, daha somut örnek iyi giderdi