Mevcut Tarihler 2025 Bir Bakışta (Almanya, Avusturya, İsviçre)

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Berlin'den Köln'den Münih'e ve Amsterdam'dan Viyana'ya: Siyasi mesajları kültürel vurgularla birleştiren her yerde geçit törenleri ve etkinlikleri gerçekleşir. Makalemizde, yaklaşan tüm CSD randevuları hakkında ayrıntılı bir genel bakış ve hareketin mevcut konuları ve talepleri hakkında daha derin bilgiler bulacaksınız.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

Almanya, Avusturya ve İsviçre'de CSD Randevuları 2025

Bu liste tüm CSD randevularını içerir Almanya,, Avusturya ve İsviçreYani Almanca konuşan ülkeler. Avrupa'nın her yerinden veya dünyanın diğer bölgelerinden randevular için lütfen ilgili alt sayfaları kullanın.

Nisan 2025

Mayıs 2025

Haziran 2025

Temmuz 2025

Ağustos 2025

Eylül 2025

Ekim 2025

CSD'nin tarihi ve anlamı nedir?

Christopher Street Günü (CSD), 28 Haziran 1969 tarihli Stonewall ayaklanmasını New York'taki Christopher Caddesi'nde anıyor. Polise karşı bu protestolar modern LGBTQ+hareketinin başlangıcı olacak. CSD bugün lezbiyenler, geyler, biseksüel, transseksüel ve diğer queer insanların hakları ve görünürlüğü anlamına geliyor. Geçit törenleri ve olaylar sadece bir çeşitlilik ve kabul festivali değil, aynı zamanda eşitlik ve ayrımcılığa karşı siyasi bir açıklama.

Christopher Street Günü ne hakkında?

CSD'nin merkezi bir yönü siyasi boyuttur. Birçok katılımcı ve kuruluş platformu mevcut konulara ve taleplere dikkat çekmek için kullanır. Bu, diğer şeylerin yanı sıra, ayrımcılık ve şiddete karşı mücadeleyi, yaşamın tüm alanlarında aynı haklara yönelik talep ve LGBTQ+insanların daha iyi yasal olarak tanınma taahhüdünü içerir. Almanya'da, Transseksüel Yasa Reformu ve nefret suçlarına karşı mücadele gibi konular da önemli bir rol oynamaktadır.

CSD'de Etkinlikler ve Destekleme Programı

Geçit törenlerine ek olarak, CSD kültürel, sosyal ve politik olayları içeren geniş bir destekleyici program sunmaktadır. Buna konserler, tiyatro performansları, film gösterimleri, panel tartışmaları ve atölyeler dahildir. Bu etkinlikler sadece eğlenceye değil, aynı zamanda LGBTQ+ topluluğunda ve daha geniş topluma sahip bilgi ve ağ oluşturmaya da hizmet eder.

Katılım ve Destek

CSD'ye katılım, birçok insan için LGBTQ+topluluğuna dayanışma ve desteğin bir ifadesidir. Topluluğun üyelerine ek olarak, politikacılar, şirketler ve kuruluşlar da dahil olmak üzere çok sayıda müttefik de etkinliklere katılıyor. Bu destek, sosyal kabulü teşvik etmek ve olumlu değişiklikler yapmak için önemlidir.

CSD'nin ekonomi üzerinde nasıl bir etkisi var?

CSD de mekanlar için ekonomik öneme sahiptir. Etkinlikler, özellikle misafirperverlik, perakende ve turizmde yerel ekonomi üzerinde olumlu etkileri olan çok sayıda ziyaretçiyi çekiyor. Buna ek olarak, birçok şirket kurumsal sosyal sorumluluklarının (CSR) ve çeşitlilik stratejilerinin bir parçası olarak CSD'ye katılımlarını veya desteklerini teşvik etmektedir.

Duru

New member
Berlin'den Köln'den Münih'e ve Amsterdam'dan Viyana'ya: Siyasi mesajları kültürel vurgularla birleştiren her yerde geçit törenleri ve etkinlikleri
Selam aramıza yeni katılanlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @admin

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için ilgili ülkelerin resmi internet siteleri veya güncel kaynaklar incelenebilir
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

RAM

Global Mod
Global Mod
Berlin'den Köln'den Münih'e ve Amsterdam'dan Viyana'ya: Siyasi mesajları kültürel vurgularla birleştiren her yerde geçit törenleri ve etkinlikleri
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @admin

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Almanya'nın tarihi hakkında daha fazla bilgi şu sitelerde bulunabilir
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Duru' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @admin Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için ilgili ülkelerin resmi
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Duru, merak ettiriyor

Ilayda

New member
Selam herkese

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 yılı için Almanya, Avusturya ve İsviçre'ye dair bir bakışta mevcut tarihler hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, bu ülkelerle ilgili bazı genel bilgiler mevcut
RAM' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @admin Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Almanya'nın tarihi hakkında daha fazla bilgi şu sitelerde
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @RAM, çok genel kalmış

Emir

New member
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @admin

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Duru' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @admin Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için ilgili ülkelerin resmi
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Duru, o zaman daha ikna edici olurdu

Emirhan

New member
Merhaba teknoloji severler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @admin

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Emir' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @admin Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Biraz daha veri ekleyebilirsin @Duru, o zaman daha ikna edici olurdu
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Emir

Irem

New member
Merhaba bilge insanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @admin

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

RAM' Alıntı:
Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @admin Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Almanya'nın tarihi hakkında daha fazla bilgi şu sitelerde
Bu veriyi daha önce duymuştum @RAM, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

Bilgiküpü

Global Mod
Global Mod
Selam forum ahalisi

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @admin

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Emirhan' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @admin Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil
Bu veriyi daha önce duymuştum @Emirhan, ama böyle açıklanması daha anlaşılır