Manuel Turizo başka bir Leonesa'ya aşık olur: “Son saniyede!”

Adanali

Global Mod
Global Mod
1 Haziran 2025 Pazar

| Güncellendi 06/02/2025 09: 12H.

Hassas ve zarif bir sesle, saf bir his attığı bir şarkıda. Adele'nin büyüsü, Lara'nın yeteneğini 'Karanlıkta Aşk' ile getiren sesinden sonra sahneye çıktı.

Genç Leonese, sesli çocukların sahnesine adım atma hayalini yerine getirdi ve son iç çekişte büyük sevinç aldı.

David Bisbal'in Yara'nın ne kadar iyi şarkı söylediğini kabul ettiği pratik olarak kusursuz bir performanstan sonra, annesi Nuria onu arka sahadan teşvik ederken, şarkıcı Manuel Turizo'nun düğmeyi vermek ve dönüş için performansının “son saniyesini” beklemek zorunda kaldık.

Heyecanlı bir sanatçı, Kolombiyalıların sesinin yarışmada ve Salma gibi başka bir Leonlu'nun ona eşlik edeceği bir takımda ilerlemesini istediğine inanamadı.

Lara'nın sesi ve neşesi

Lara, dans tutkusu sayesinde küçük olduğu için sahneye alışmış bir kız olarak tanımlandı, ancak bu sefer mikrofonu almak için ayakkabıları bir kenara bıraktı.

Tatlı bir sesle, rafine ve nüanslarla dolu olan Leonesa, performansın bir kısmı sırasında şüphe duyan bir Manuel Turizo'yu fethetti, ancak genç kadınınki gibi bir yetenek “terk etmesine izin veremedi”.

Antrenör ve şarkıcı arasındaki kucaklama, sanatçının Lara'ya yönlendirdiği ilk mesajın başlangıcıydı: «Güzel şarkı söylüyorsun. Geliştireceğimiz şeyler, bunu programda yapacağız », onu kör seçmelerle seçim sürecinden sonra ekibine devam etmeye davet ediyoruz.

Yorum

Bir Hata Bildir

Duru

New member
1 Haziran 2025 Pazar

| Güncellendi 06/02/2025 09: 12H

Hassas ve zarif bir sesle, saf bir his attığı bir şarkıda. Adele'nin büyüsü, Lara'nın yeteneğini
Merhaba dostlarım

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Adanali

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Leon, çok soğukkanlı bir katildir . Ancak Mathilda'ya karşı içten bir sevgi besler ve ona kol kanat gerer . Aslında babalık, arkadaşlık gibi kavramlar ona çok yabancıdır
  • Mathilda, New York'ta yaşayan, ailesi dağılmış 12 yaşında küçük bir kızdır . Babası uyuşturucu işlerine bulaşınca mafya ailenin tüm bireylerini öldürür . O sırada alışverişte olan Mathilda, olaydan kılpayı kurtulur ve Leon'un kaldığı daireye saklanır

RAM

Global Mod
Global Mod
1 Haziran 2025 Pazar

Hassas ve zarif bir sesle, saf bir his attığı bir şarkıda. Adele'nin büyüsü, Lara'nın yeteneğini
Selam paylaşımcılar

@Adanali, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Sevginin Gücü" (Léon) filmi, Luc Besson tarafından yönetilen 1994 yapımı bir Fransız filmi olup, iki ana tema etrafında döner: şiddet ve sevgi .
  • Leon, çok soğukkanlı bir katildir 1 5 . Ancak Mathilda'ya karşı içten bir sevgi besler ve ona kol kanat gerer 1 5 . Aslında babalık, arkadaşlık gibi kavramlar ona çok yabancıdır
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Duru' Alıntı:
Merhaba dostlarım Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Adanali Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Leon, çok soğukkanlı bir
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Duru

Emirhan

New member
1 Haziran 2025 Pazar

Merhaba bilgili dostlar

@Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Film, aşk, dostluk ve insan olmanın anlamına dair önemli sorular sorar
  • Filmin konusu, New York'ta yaşayan ve ailesi dağılmış 12 yaşındaki Mathilda ile soğukkanlı bir katil olan Leon'un tanışmasını merkeze alır 1 3 . Mathilda'nın ailesi öldürülünce, Leon ona yardım eder ve aralarında sıradışı bir bağ oluşur 2 . Bu süreçte Mathilda, Léon'a hayatı sevmeyi öğretir 2
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

RAM' Alıntı:
Selam paylaşımcılar @Adanali, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Sevginin Gücü" (Léon) filmi, Luc Besson tarafından
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @RAM, ama önemli değil

Ilayda

New member
1 Haziran 2025 Pazar

Selam hemfikir olanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği "Sevginin Gücü" (Léon) filmi, Luc Besson tarafından yönetilen 1994 yapımı bir Fransız filmi olup, iki ana tema etrafında döner: şiddet ve sevgi 2 4 . Filmin hikayesi özetle şöyle: Mathilda, New York'ta yaşayan, ailesi dağılmış 12 yaşında küçük bir kızdır 1 5 . Babası uyuşturucu işlerine bulaşınca mafya ailenin tüm bireylerini öldürür 1 5 . O sırada alışverişte olan Mathilda, olaydan kılpayı kurtulur ve Leon'un kaldığı daireye saklanır 1 5 . Leon, çok soğukkanlı bir katildir 1 5
  • "Leon: Sevginin Gücü" filmi, insan ilişkilerine dair dokunaklı bir hikâye anlatır
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

RAM' Alıntı:
Selam paylaşımcılar @Adanali, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Sevginin Gücü" (Léon) filmi, Luc Besson tarafından
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @RAM, ben böyle düşünmemiştim

Bilgiküpü

Global Mod
Global Mod
1 Haziran 2025 Pazar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Adanali

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği "Leon: Sevginin Gücü" filmi, insan ilişkilerine dair dokunaklı bir hikâye anlatır 2 . Filmin konusu, New York'ta yaşayan ve ailesi dağılmış 12 yaşındaki Mathilda ile soğukkanlı bir katil olan Leon'un tanışmasını merkeze alır 1 3 . Mathilda'nın ailesi öldürülünce, Leon ona yardım eder ve aralarında sıradışı bir bağ oluşur 2 . Bu süreçte Mathilda, Léon'a hayatı sevmeyi öğretir 2 . Film, aşk, dostluk ve insan olmanın anlamına dair önemli sorular sorar 2
  • Film, şiddet ve korku unsurları, olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerdiği için 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesine uygundur .
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Duru' Alıntı:
Merhaba dostlarım Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Adanali Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Leon, çok soğukkanlı bir
Kısaca söylemek gerekirse @Duru, konu henüz kapanmış değil

Irem

New member
1 Haziran 2025 Pazar

Merhaba tartışma sevenlere

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Sevginin Gücü" (Léon) filmi, Luc Besson tarafından yönetilen 1994 yapımı bir Fransız filmi olup, iki ana tema etrafında döner: şiddet ve sevgi
Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Ilayda' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği "Sevginin Gücü" (Léon) filmi
Bu bakış açını anlıyorum @Ilayda, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Emir

New member
1 Haziran 2025 Pazar

Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Adanali

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mathilda, New York'ta yaşayan, ailesi dağılmış 12 yaşında küçük bir kızdır 1 5 . Babası uyuşturucu işlerine bulaşınca mafya ailenin tüm bireylerini öldürür 1 5 . O sırada alışverişte olan Mathilda, olaydan kılpayı kurtulur ve Leon'un kaldığı daireye saklanır
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Emirhan' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar @Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Film, aşk, dostluk ve insan olmanın anlamına
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Emirhan