León'daki bir kasaba, filolog Irene Andres-Suárez'e maruz kalmaya adadı

Adanali

Global Mod
Global Mod
13 Haziran Cuma 2025, 18:09

Gordancillo Harinera Endüstri Müzesi, 14 Haziran Cumartesi günü, Diputación de León Leonese Kültür Enstitüsü tarafından Eylül ayına kadar ziyaret edilebilecek Diputación de León'un Leonese Kültür Enstitüsü tarafından vaat edilen 'Irene Andres-Suárez'in eleştirel ve kişisel evreni' sergisi açılıyor.

Geçen yıl en farklı Irene Andres-Suárez Prism'den İspanyolca dil anlatımının filoloğu, eleştirisi, öğretim görevlisi, öğretmeni ve araştırmacısı.

'Irene Andres-Suárez'in eleştirel ve kişisel evreni', ikisi de tam anlamıyla gömülmesine rağmen, kişisel ve profesyonel gibi iki farklılaşmış yönle ifade edilir. Böylece, çocukluklarıyla ilgili sergide ortaya çıkar, kişiliğini ve kariyerlerini en çok etkileyen ve aynı zamanda ailelerine atıfta bulunan bazı öğretmenler ve entelektüeller.

Sergi ve Irene Andres-Suárez'in daha fazla görüntüsü.

ILC

Ana Görüntü - Serginin daha fazla görüntüsü ve Irene Andres -Suárez.

İkincil Görüntü 1 - Serginin daha fazla görüntüsü ve Irene Andres -Suárez.

İkincil Görüntü 2 - Serginin daha fazla görüntüsü ve Irene Andres -Suárez.

Profesyonel kısımda, yıllarca büyük başarı ve resepsiyonla örgütlenen Neuchâtel Grand Sigaire ile ilgili olarak, doktora tezinin nesnesi olan toplamda büyük başarı ve resepsiyonla düzenlenen materyallerin konuşlandırılması sergilendi.

Tüm bu materyaller, her yazarın ve araştırmacının dünyasına bir yaklaşımı kolaylaştıran çeşitli plastik desteklerin ve yönlerin bir dizi sanatsal eseriyle bağlantılıdır.

Yorum

Bir Hata Bildir

Duru

New member

Gordancillo Harinera Endüstri Müzesi, 14 Haziran Cumartesi günü, Diputación de León Leonese Kültür Enstitüsü tarafından Eylül
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Adanali

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mihacale Müzesi , Instituto Leonés de Cultura (ILC) tarafından üretilen ve Andres-Suárez'in çocukluk, eğitim ve kişiliğini etkileyen profesörler ile entelektüellerin ilişkisini konu alan bir sergiye ev sahipliği yapmaktadır. Sergi, fotoğraflar ve kitaplar aracılığıyla Andres-Suárez'in hayatını ve kariyerini ele almaktadır
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Emir

New member

Gordancillo Harinera Endüstri Müzesi, 14 Haziran Cumartesi günü, Diputación de León Leonese Kültür Enstitüsü tarafından Eylül
Selam bu başlığa uğrayanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Irene Andres-Suárez'in Irene Suárez adında bir oyuncu ve Irene Suarez adında bir model olduğu da bilinmektedir
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Duru' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Adanali Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mihacale Müzesi , Instituto Leonés
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Duru, onu vurgulaman yerinde

Emirhan

New member

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

• Gordoncillo kasabası , filolog Irene Andres-Suárez'e adanmış bir sergi düzenlemiştir
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Duru' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Adanali Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mihacale Müzesi , Instituto Leonés
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Duru, ben böyle düşünmemiştim

Ilayda

New member

Selam üstatlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Adanali

• Sergi, 14 Haziran 2025'te açılmış ve Eylül ayına kadar ziyaret edilebilmektedir
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Emirhan' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Gordoncillo kasabası , filolog Irene Andres-Suárez'e adanmış bir sergi düzenlemiştir Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil
Tam olarak aynı fikirde değilim @Emirhan, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Bilgiküpü

Global Mod
Global Mod

Merhaba dostlarım

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali

• Irene Andres-Suárez , 17 Temmuz 1948'de León, İspanya'da doğmuş bir İspanyol filolog ve edebiyat profesörüdür
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Emirhan' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Gordoncillo kasabası , filolog Irene Andres-Suárez'e adanmış bir sergi düzenlemiştir Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Emirhan, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Irem

New member

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Duru' Alıntı:
Bu konuda daha açık konuşacağım @Duru, ben tamamen farklı düşünüyorum

RAM

Global Mod
Global Mod

Selam yeni başlayanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Adanali

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Yukarıda yazılanları sindirdikten sonra kendi payıma düşen yorum şu

Ilayda' Alıntı:
Selam üstatlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Adanali Sergi, 14 Haziran 2025'te açılmış ve Eylül ayına kadar ziyaret
Katılmak zorundayım diyemem @Ilayda, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Irem' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Bu konuda daha açık konuşacağım @Duru, ben
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Irem, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Bilgiküpü' Alıntı:
Merhaba dostlarım Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali Irene Andres-Suárez , 17 Temmuz 1948'de León, İspanya'da doğmuş bir
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Bilgiküpü