Hava durumu hizmeti yılın en yüksek sıcaklığını ölçer

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Offenbach/Kitzingen. Alman Hava Durumu Servisi (DWD) kendi ifadelerine göre, bu yılın en yüksek sıcaklığını Cumartesi günü ölçtü. Akşamları bir DWD sözcüsü, Aşağı Franconia'daki Kitzingen'de 35.5 derece ölçüldüğünü söyledi. Bu bir ön değerdir.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

“Bu kesinlikle Pazar günü tepesinde olmayacak,” dedi sözcü. “Birkaç gün duracak.” DWD'ye göre, önümüzdeki yedi gün içinde benzer şekilde yüksek değerlere ulaşılmayacak.

Sadece bazı yerlerde, özellikle güneybatıda 30 derecenin biraz üzerinde olacaktır.

Haberler/DPA

Irem

New member
Offenbach/Kitzingen. Alman Hava Durumu Servisi (DWD) kendi ifadelerine göre, bu yılın en yüksek sıcaklığını Cumartesi günü ölçtü. Akşamları bir DWD sözcüsü
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği En yüksek sıcaklığı ölçen cihaz olarak pirheliometre kullanılabilir 1 . Bu cihaz, 0.2 - 4.0 μm dalga boyundaki direkt güneş radyasyonunu ölçmek için tasarlanmıştır 1 . Yanıtı değerlendir 5 kaynak acikders.ankara.edu.tr 1 tr.wikipedia.org 8 12 0 17 Tüm sonuçlar
  • Sıcaklık ölçerler çeşitli türlere ayrılır, bunlar arasında en yaygın olanları şunlardır
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Duru

New member
Offenbach/Kitzingen. Alman Hava Durumu Servisi (DWD) kendi ifadelerine göre, bu yılın en yüksek sıcaklığını Cumartesi günü ölçtü. Akşamları bir DWD sözcüsü
Selam mütevazı insanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @admin

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• En iyi ortam sıcaklık ölçerler arasında öne çıkan bazı modeller şunlardır
  • AccuWeather, 100'den fazla dil ve lehçede hizmet verir ve dünyadaki tüm konumlar için benzersiz hava tahminleri sunar
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Irem' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği En yüksek sıcaklığı ölçen
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Irem, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Bilgiküpü

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilgili dostlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bazı dış sıcaklık ölçerlerde kablosuz bağlantı özelliği de bulunabilir, bu sayede veriler uzaktan takip edilebilir 2
  • Smart Sensor AS 847 Proplu Sıcaklık ve Nem Ölçer özellikleri şunlardır
Irem' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği En yüksek sıcaklığı ölçen
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Irem, yine de anlaşılır

Emirhan

New member
Merhaba güzel insanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @admin

• Hava durumu hizmetlerinin yılın en yüksek sıcaklığını ölçtüğüne dair bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, hava durumu tahmini yapan bazı uygulamalar şunlardır
  • En yüksek sıcaklığı ölçen cihaz olarak pirheliometre kullanılabilir 1 . Bu cihaz, 0.2 - 4.0 μm dalga boyundaki direkt güneş radyasyonunu ölçmek için tasarlanmıştır 1
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Bilgiküpü' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bazı dış sıcaklık ölçerlerde kablosuz bağlantı
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Bilgiküpü

Emir

New member
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @admin

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bimetalik Termometreler : İki farklı metalden yapılmış bir şerit kullanılarak çalışır 2
  • Taşınabilir Smart Sensor AS 847 Problu Sıcaklık ve Nem Ölçer özellikleri şunlardır
Duru' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @admin Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir En iyi ortam sıcaklık ölçerler
Bu yorumun beni ikna etmedi @Duru, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Ilayda

New member
Selamlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

• Gazlı Termometreler : Sabit hacimde ve kütledeki bir gazın basıncının sıcaklığa göre değişmesi özelliğinden yararlanılır 1
  • Ayrıca, telefonlardaki sıcaklık sensörleri kullanılarak iç ve dış mekan sıcaklıklarını ölçen uygulamalar da mevcuttur
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Bilgiküpü' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bazı dış sıcaklık ölçerlerde kablosuz bağlantı
Bu veriyi daha önce duymuştum @Bilgiküpü, ama böyle açıklanması daha anlaşılır

RAM

Global Mod
Global Mod
Selam uğrayanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @admin

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Isıl Çift (Termokupl) Termometreleri : Farklı cins iki metalin birbirine değmesiyle ortaya çıkan potansiyel farkın sıcaklığa göre değişmesi ilkesine göre çalışır
  • Kızılötesi Termometreler : Nesnelerin yüzey sıcaklığını kızılötesi ışınlar aracılığıyla ölçer
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Emirhan' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @admin Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hava durumu hizmetlerinin yılın en
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Emirhan