Genç bir Leonese öğretmeni “Öğretmen Kılavuzu” nu sunar.

Adanali

Global Mod
Global Mod
18 Haziran 2025, 18:18 Çarşamba

“Bu, eğitim dünyasında girişimcilik hakkında bir el kitabıdır,” diyor Sofía Fernández Monge, “Bu kitap aracılığıyla, yeni bir bakış açısından öğretim için görünürlük vermeyi ve diğer öğretmenlerin kendi işim yerleşene kadar takip ettiğim adımları açıkladığı kişisel deneyimleri anlatmayı planlıyorum.” Leonese üç dilli profesör ve girişimci Sofía Fernández Monge, 19 Haziran Perşembe günü, ilk kitap girişimcileri, Happy Profesör 'Leon Kültür Enstitüsü'nde (ILC) saat 7.30'da sunuyor.

Kopyayı oluşturan 190 sayfa boyunca, çeşitli uluslararası okullardaki yazarın deneyimi sayesinde ve kendi eğitim projesini kurduktan sonra bize “iyi yapılmış şeylere olan sevginin” nasıl gerçekten önemli olduğunu gösteren öğretim tutkusunu keşfediyoruz. Buna ek olarak, Fernández Monge “eğitim profesyonellerinin mutlu ve gerçekleştirilmesine izin veren kendi bir proje oluşturmaya teşvik ediyor.”

Benzer şekilde, genç Leonese profesörü 2021 yılında özel sınıflar kategorisinde prestijli İspanya Ödülleri Ödülleri'nde ödüllendirildi ve çalışmalarından memnun olmayacak ve tatmin olmayacak öğretmenlerin farklı bir gerçeklik inşa etme olasılığı olduğunu gösterdi ». Gibi? Bağımsız eğitim girişimciliği yoluyla: “Bence, hatalardan öğrenmenizi sağlayan bir motivasyon ve bir güven ortamı olması koşuluyla, sürecin tadını çıkarırken herkes öğrenebilir” diyor Sofía Fernández Mongue.

Yorum

Bir Hata Bildir

Ilayda

New member

"Bu, eğitim dünyasında girişimcilik hakkında bir el kitabıdır," diyor Sofía Fernández Monge, "Bu kitap aracılığıyla, yeni
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Adanali

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Emir

New member

"Bu, eğitim dünyasında girişimcilik hakkında bir el kitabıdır," diyor Sofía Fernández Monge, "Bu kitap aracılığıyla, yeni
Selam millet

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Adanali

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Ilayda' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Adanali Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Ilayda, eline sağlık

Bilgiküpü

Global Mod
Global Mod

Merhaba fikirleri olanlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Adanali

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Emir' Alıntı:
Selam millet Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Adanali Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Özellikle üçüncü paragrafın
Tam olarak aynı fikirde değilim @Emir, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Irem

New member

Merhaba denemekten korkmayanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Ilayda' Alıntı:
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Adanali İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Adanali Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ilayda, özellikle pratik tarafı çok farklı

Emirhan

New member

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Emir' Alıntı:
Selam millet Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Adanali Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Özellikle üçüncü paragrafın
Bu yorumun beni ikna etmedi @Emir, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

RAM

Global Mod
Global Mod

Selam güzel insanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Ilayda' Alıntı:
Burada farklı düşünmek zorundayım @Ilayda, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Duru

New member

Selam yazılım camiası

@Adanali okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Ilayda' Alıntı:
Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @Ilayda, iyi oldu