Babia'nın 'Robinsones' doktor fotoğrafçıları tarafından eve döndü

Adanali

Global Mod
Global Mod
3 Temmuz Perşembe 2025, 11:53

Kışı sergi salonunda geçirdikten sonra

Yazar Pedro María Higueras; San Emiliano Belediye Başkanı David Marcello ile birlikte; María Rosario Viloria, Birincil Bakım Müdürü; Sunumdaki yazara sırasıyla Laura Linares ve Tıbbi ve Hemşirelik Direktörü Ana Rivero'ya eşlik etti.

«Babia'daki Robinsones», geçen yıl, diğer üç yazarla birlikte León IS Photo tarafından düzenlenen 'Expositives24' yarışmasında verildi.

Birincil bakım yönetimi için sergi için alınan sağlık merkezi bitkilerinden birinde, et ve kandaki robinsonlar, bu fotoğrafların otantik kahramanları, işi açıklayabilen ve onlarla konuşabilen yazarı eşlik etti, sardı ve heyecanlandırdı.

Pedro Higueras, Mir sona erdiğinden beri kendini acil durumlara ve askeri sağlığa adadı, ancak pandemi sırasında Caule'nin hastane acil durumlarında çalıştıktan sonra kırsal tıbbı değiştirmeye ve denemeye karar verdi. Babia'da, paradoksal olarak, hastaya yaklaştığı bir tür yardım keşfetti.

Sierra de Cuenca ve Sierra Morena'nın küçük halkları arasında çocukluk geçiren, benzer kalıpların yeni hastalarıyla bir bağlantıyı tanımak için, hala dayanan bir bağlantıyı, Babia'yı evleri olarak hissetmesine neden oldu.

Ana Görüntü - Los ' Robinsones ' Babia'dan doktor fotoğrafçılarının eline dönüyorlar

İkincil Görüntü 1 - ' Robinsones ' Babia'dan doktor fotoğrafçılarının eline dönüyorlar

İkincil Görüntü 2 - Los ' Robinsones ' Babia'dan doktor fotoğrafçılarının eline dönüyorlar

Yazar, “hastalarıma teşekkür etmek ve ilacın hala birinin yardım etmek istediği iki kişi arasında bir sanat olduğunu ve diğerinin bu yardımı karşılıklı güvenle almada işbirliği yaptığını” itiraf ediyor.

Babia ve Babianos'un fotoğrafçılığı

Fotoğrafçılık, tüm bu duyumları ve teşekkür etme şeklini anlatmaya çalıştığı dil olmuştur.

Sergi, merkezin sağlık profesyonellerinin çalışmalarını engellememek için sabah ziyaret edilebilecek Ekim ayına kadar kalacak.

Kışın gelişi ve transhumant ritmi takiben, çalışma Puertollano -gerçek şehir kasabasındaki Cristina García Rodero Müzesi'ne inecek -ve oradan yeni yaz kokusu aldığında, bu sefer Antonio Pérez Vakfı ve Fotografi Müzesi'nin elinde Cuenca'ya gidecek.

Babia, Alcudia Vadisi ve Sierra de Cuenca, iç hayvan bölgeleri, benzer sorunlara sahip, bu fotoğraf çalışmasında haraç ve yansımanın ana temasıdır. Yazarın büyüdüğü ve robinsonların yolunu kapatacak bir üçgen.

Yorum

Bir Hata Bildir

RAM

Global Mod
Global Mod

Yazar Pedro María Higueras; San Emiliano Belediye Başkanı David Marcello ile
Herkese selamlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Emir

New member

Merhaba değerli dostlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

RAM' Alıntı:
Herkese selamlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @RAM, paylaşımın değerli

Irem

New member

Selam herkese iyi paylaşımlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

RAM' Alıntı:
Herkese selamlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @RAM

Emirhan

New member

Selam uğrayanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Emir' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Bu tür bilgilere ulaşmak zor @RAM, paylaşımın değerli
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Emir

Ilayda

New member

Merhaba okuyanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Adanali

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Irem' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Irem

Duru

New member

Selam forum ahalisi

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Adanali

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Emir' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Bu tür bilgilere ulaşmak zor @RAM, paylaşımın değerli
Bu örnek biraz uç bir örnek @Emir, o yüzden genelleme zor

Bilgiküpü

Global Mod
Global Mod

Selam fikir çatıştıranlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Adanali

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Emirhan' Alıntı:
Selam uğrayanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine
Burada farklı düşünmek zorundayım @Emirhan, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı