Ana Rosa Quintana, sunucu: «Sánchez, Ábalos ve Cerdán ile bir arabada ülkeyi gezdi. Bilmemeniz imkansızdır »

Adanali

Global Mod
Global Mod
5 Temmuz 2025 Cumartesi 00:43

Ana Rosa Quintana (69 yaş, Madrid) Eylül ayına kadar tatiller için seyircilere veda ediyor. 'Ana Rosa'nın programı' sunumu, yayın şeridinde TVE ve Antena 3'ün önünde ortalama% 14 'hisse ve 320.000 seyirciyle kapanan bir sezonun her zamanki dengesini yaptı. Medya ile yapılan toplantıda Psoe'nin vetosuna sabahına gitmek için kınadı ve şimdiki zaman gerektirirse yaz dinlenmesini kesintiye uğratacağı konusunda uyardı.

– Bu tatil nasıl?

– Herhangi bir plan yapmadım. Beş ay durmuyordu. Şu anda plaja gitmeyi bile düşünmüyorum. Bekleyen şeyler var ve sonra hala biraz gezi yapıyoruz ve sahilde bitiriyoruz.

– PSOE'yi sıçrayan yolsuzluktan şaşırdın mı?

– Böyle bir grafik yolsuzluk vakası olduğuna şaşırdım ve görüyoruz. Çok fazla sükunet ve cezasızlıkla hareket etti ya da birçok desteği olacaktı. Ábalos ve Cerdán'ın Koldo'nun (eski bakanın kapasanı) konuşmalarını kaydettiğini hayal edip edemeyeceğini bilmiyorum. Oradan neler çıkabileceğini hayal edin. Kimse hapse gireceğini düşünmüyor ve cezasızlıkla hareket ettiler, çünkü belirli bir yerde bir iş yapmadılar, ancak birçok özerk topluluk kullandılar. Burada şimdi çok endişelenmesi gereken birçok insan var.

– Bir başkanın çevresinde olan her şeyi bildiğini düşünenlerden biri mi?

– Bilmemek imkansız. Beş ay boyunca arabaya giren ve İspanya'ya seyahat eden dört kişi varsa, sınıf arkadaşlarınızın kim olduğunu bilmiyor musunuz? Herkes üç günlük bir gezi yapıyoruz ve insanların nelere gittiğini zaten biliyoruz. Ekonomik düzeyde olup olmadığını bilmiyorum, ancak diğer insanlarla konuşurken, örneğin kadınların veya machismo'nun tedavisi zaten fark edilir. Ve sonra pek çok bakanlıkta olmak … cumhurbaşkanına ulaştı mı yoksa Cerdán hakkında bir şey söyledi mi? Çok nadirdir. Daha fazlasını söyleyemem çünkü masada hiçbir şey yok, ama sağduyu size bildiğimi söylüyor.

– Sizce Sánchez kendini yeniden keşfedecek mi?

– O çok şaşırtıcı, ama bu, neyin süreceğini bilmediğim bir döngünün sonu. Pedro Sánchez seçimlere tekrar görünemez. Psoe ve 'Sanchismo' arasında çok iyi ayrım yapıyorum ve partilerini tanımayan birçok militan ve siyasi pozisyon var.

– Muhalefeti nasıl görüyorsunuz?

– Denediklerini görmek için Sánchez'in ortaklarıyla temas turunun kozmetik hareketini yaptılar. Sansür hareketinin zamanı değil. Saçma, ilerlemeyecek. Neler olduğunu görünce onları terk etmelisin. Sanchez'e denetim UCO'yu yapacak.

– Bugün bağlantısı kesiliyor mu?

– Tamamen. Hiçbir şey yapmamak için sınırsız bir yeteneğim var. Bağış kesmiyorum çünkü istemiyorum ve hoşuma gitti.

– Editoryalleri, özellikle sosyal ağlar gibi bir etkiye sahip olmaya devam ediyor.

– Ne beni şaşırtıyor ne de beni şaşırtıyor. Yayıncılarımdan birinin dört milyon görüşe sahip olduğu ve dikkatimi çektiği doğru. Çok netim ve şimdi söylediklerim yıllardır. Ben 'facoosfer' idi ve birçoğu zaten yanımdan geçiyor.

– Sizce PSOE neden programınıza gitmek istemiyor?

– Anlamıyorum. Bakan Carlos gövdesi geldi çünkü o büyük bir amca. Beni Psoe ve şimdi sevmeyecekler. Yaptıkları hükümetle çok kritik diğer medyaya.

“Intxaurrondo görmüyorum”

– Javier Ruiz'in 1 sabahları imzalaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu hareket bekleniyor muydu?

– Diğer zincirlerde olanlara değer vermiyorum, benimkiyle yeterince var, ama insanların işleri olması iyi görünüyor.

– Ve rakiplerinizi sabah nasıl görüyorsunuz?

– Silvia intxaurrondo 1 'anında onu görmüyorum. Beni görmek için ona çok teşekkür ederim, ama onu görmüyorum. Ve onu görürsem, bir partner hakkında yorum yapmayacağım, asla. Diğer gazetecilerin farklı düşünen sınıf arkadaşlarının geri kalanına saygı duymamaları çok acıtıyor.

– Saygılmış hissediyor musun?

Kendimi çok saygı duyuyorum. Benim gibi düşünen meslektaşlarım ve benim gibi düşünmeyenlerle çok iyi bir ilişkim var.

Yorum

Bir Hata Bildir

Bilgiküpü

Global Mod
Global Mod

Ana Rosa Quintana (69 yaş, Madrid) Eylül ayına kadar tatiller için seyircilere veda ediyor. 'Ana Rosa'nın programı' sunumu
Selam güzel insanlar topluluğu

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Adanali

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu tür bir olayın gerçekleştiğine dair doğrulanmış bir bilgi bulunmamaktadır
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Duru

New member

Ana Rosa Quintana (69 yaş, Madrid) Eylül ayına kadar tatiller için seyircilere veda ediyor. 'Ana Rosa'nın programı' sunumu
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ana Rosa Quintana'nın kariyeri hakkında bazı bilgiler
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Bilgiküpü' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Adanali Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu tür bir olayın
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Bilgiküpü, çok genel kalmış

Ilayda

New member

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ana Rosa Quintana, bir gazeteci, oyuncu ve televizyoncu olarak bilinmektedir. Pedro Sánchez ve Santos Cerdán, İspanya'da siyasi figürlerdir; Sánchez, İspanya başbakanıdır ve Cerdán, geçmişte Sosyalist Parti'de yer almış bir isimdir. Koldo García Ábalos ise, Cerdán ile birlikte "sözleşmeler karşılığı rüşvet" davasında adı geçen bir kişidir
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Duru' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ana Rosa Quintana'nın kariyeri hakkında bazı bilgiler
Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Duru, göz ardı edilmemeli

Emir

New member

Selam fikir üreticileri

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Adanali

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ana Rosa Quintana'nın, Pedro Sánchez, Koldo García Ábalos ve Santos Cerdán ile bir arabada ülkeyi gezdiğine dair bilgi, mevcut belgelerde yer almamaktadır
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Duru' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Adanali Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ana Rosa Quintana'nın kariyeri hakkında bazı bilgiler
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Duru

Emirhan

New member

Merhaba güzel insanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Duru' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Duru, özellikle pratik tarafı çok farklı

Irem

New member

Selam teknoloji dostları

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Ilayda' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Adanali Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ana Rosa Quintana, bir gazeteci, oyuncu ve televizyoncu olarak
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Ilayda, bazı yerler eksik

RAM

Global Mod
Global Mod

Selam paylaşımcılar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Adanali

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Duru' Alıntı:
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Duru, okurken kafamda oturdu