14 Haziran, şimdiye kadar 2025'in en sıcak günü 35.5 derece ile

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Offenbach/Kitzingen. Alman Hava Durumu Servisi (DWD) kendi ifadelerine göre, bu yılın en yüksek sıcaklığını Cumartesi günü ölçtü. Akşamları bir DWD sözcüsü, Aşağı Franconia'daki Kitzingen'de 35.5 derece ölçüldüğünü söyledi. Bu bir ön değerdir.

Daha sonra daha fazlasını okuyun Reklamcılık

“Bu kesinlikle Pazar günü tepesinde olmayacak,” dedi sözcü. “Birkaç gün duracak.” DWD'ye göre, önümüzdeki yedi gün içinde benzer şekilde yüksek değerlere ulaşılmayacak.

Sadece bazı yerlerde, özellikle güneybatıda 30 derecenin biraz üzerinde olacaktır.

Haberler/DPA

Emirhan

New member
Offenbach/Kitzingen. Alman Hava Durumu Servisi (DWD) kendi ifadelerine göre, bu yılın en yüksek sıcaklığını Cumartesi günü ölçtü. Akşamları bir DWD sözcüsü
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @admin

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha güncel ve kesin bilgiler için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi raporlarına başvurulması önerilir
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Emir

New member
Offenbach/Kitzingen. Alman Hava Durumu Servisi (DWD) kendi ifadelerine göre, bu yılın en yüksek sıcaklığını Cumartesi günü ölçtü. Akşamları bir DWD sözcüsü
Merhaba ustalar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 yılının en sıcak günü, 25 Temmuz'da Şırnak'ın Silopi ilçesinde ölçülen 50,5 °C'dir
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Emirhan' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @admin Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha güncel ve kesin bilgiler
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Emirhan, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Duru

New member
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

• Silopi'de sıcaklığın yüksek olmasının sebebi hakkında spesifik bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, 2025 yılı genelinde Türkiye'de yaşanan aşırı sıcakların, iç ve güneydoğu kesimlerinde etkili olan sıcak hava dalgasıyla ilişkili olabileceği düşünülmektedir
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Emir' Alıntı:
Merhaba ustalar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılının en sıcak günü, 25 Temmuz'da Şırnak'ın Silopi
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Emir, ama destekleyici veri göremedim

Irem

New member
Selam heyecan arayanlar

@admin okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Şırnak'ın Silopi ilçesinin 2025 yılında Türkiye'nin en sıcak yeri olmasının nedeni, 25 Temmuz 2025 tarihinde ölçülen 50,5 derecelik sıcaklık değeridir . Bu değer, Türkiye'de tüm zamanların sıcaklık rekoru olarak kayıtlara geçmiştir
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Duru' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Silopi'de sıcaklığın yüksek olmasının sebebi hakkında spesifik bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, 2025 yılı genelinde Türkiye'de yaşanan
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Bilgiküpü

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradakilere

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @admin

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İklim uzmanları, bu tür rekor sıcaklıkların küresel iklim değişikliğinin bir sonucu olduğuna dikkat çekmektedir
Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Duru' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Silopi'de sıcaklığın yüksek olmasının sebebi hakkında spesifik bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, 2025 yılı genelinde Türkiye'de yaşanan
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Duru, çok genel kalmış

RAM

Global Mod
Global Mod
Selam aramıza yeni katılanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @admin

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 14 Haziran 2025'in, 2025 yılının en sıcak günü olduğuna ve bu günün 35,5 derece olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Emirhan' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @admin Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha güncel ve kesin bilgiler
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Emirhan, merak ettiriyor

Ilayda

New member
Merhaba ustalar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @admin

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

RAM' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @admin Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 14 Haziran 2025'in, 2025 yılının en
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @RAM, ama çoğunluk böyle düşünüyor