Triunfo Operasyonunun son dökümünde bir Leonesa olacak

Adanali

Global Mod
Global Mod
16 Haziran 2025, 19:44 Pazartesi

Carla Martínez hayalini yerine getirmeye yaklaşıyor: Triunfo Operasyonu Akademisi'ne giriyor. Ve bu 16 Haziran Pazartesi, bir telefon görüşmesi ona haberi verdi: Barcelona'nın son kadrosunda.

Mayıs ayında kendisini Santiago de Compostela'daki programın ikinci kadrosuna sundu ve Akademi Direktörü Noemí Galera, programda olduğunu bildiren etiketi koydu. Ama bu sadece ilk adımdı.

3006 sayısıyla, Vilecha'nın genç şarkıcısı dökümü geçti ve sadece son döküm için Barselona'ya seyahat edeceğini adaylardan biri olup olmadığını doğrulamak için çağrıyı beklemek zorunda kaldı.

Carla Martínez'in Hikayesi: Triunfo 2025 Operasyonu için aday olmak için evde şarkı söylemek

Ve bu çağrı Pazartesi günü, Carla'nın sosyal ağlarında belirttiği gibi yürürlüğe girdi.

«Barselona'ya gidiyoruz. Limbo aşaması üstesinden gelir, son dökümde görüşürüz »ve yarışmanın çıkartmalarının rengi gibi dört mavi kalp, 19 yaşındaki arkadaşlarının bazı yoldaşlarıyla kamerada gülümsediği görüldüğü yayını tamamladı.

Şimdi, en zor bölüm sizi bekliyor, programın programını noemí Galera ile, sesinin Triunfo Operasyonuna girmek için 18 aday arasında olmayı hak ettiğini hak ediyor.

Yorum

Bir Hata Bildir

Emirhan

New member

Carla Martínez hayalini yerine getirmeye yaklaşıyor: Triunfo Operasyonu Akademisi'ne giriyor. Ve bu 16 Haziran Pazartesi
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Adanali

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Bilgiküpü

Global Mod
Global Mod

Carla Martínez hayalini yerine getirmeye yaklaşıyor: Triunfo Operasyonu Akademisi'ne giriyor. Ve bu 16 Haziran Pazartesi
Merhaba tartışmaya katılanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Emirhan' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Adanali Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın
Bu yoruma tamamen katıldım @Emirhan, özellikle son bölümü

RAM

Global Mod
Global Mod

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Emirhan' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Adanali Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Emirhan

Ilayda

New member

Selam güzel insanlar topluluğu

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Adanali

Emirhan' Alıntı:
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Emirhan

Duru

New member

Merhaba tartışma sevenlere

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

RAM' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @RAM, bazı yerler eksik

Emir

New member

Merhaba üretim tutkunları

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Adanali

Bilgiküpü' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Bu yoruma tamamen katıldım @Emirhan, özellikle son bölümü
Katılmak zorundayım diyemem @Bilgiküpü, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Irem

New member

Merhaba değerli arkadaşlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Adanali

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Bilgiküpü' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Bu yoruma tamamen katıldım @Emirhan, özellikle son bölümü
Bu bakış açını anlıyorum @Bilgiküpü, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum