Marc Clotet, Oyuncu ve sunucu: “Yaşlandıkça olaylar sizi daha az şaşırtıyor”

Adanali

Global Mod
Global Mod
12 Kasım 2024 Salı 00:31

Yorum

olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Kayıt olmak

Belki de halkın çoğunluğunun alışık olmadığı bir rekor değişikliğiyle, aktör Marc Clotet (Barcelona, 44 yaşında), popüler Avrupa festivalinin çocuk ve ergenlere yönelik versiyonu olan Junior Eurovision 2024'ün sorumluluğunu üstleniyor. bu yıl ilk kez Madrid'de düzenlendi. Ruth Lorenzo ve eski genç temsilci Melani García, önümüzdeki Cumartesi saat 16:00'da Caja Mágica'dan La 1 de TVE'de yayınlanacak galada ona eşlik edecek.

– Teklifi nasıl aldınız?

-İspanyol Televizyonu beni aradı ve gerçek şu ki onların beni düşünmesi beni çok heyecanlandırdı. Ya beni şaşırttıysa? Yaşlandıkça, sizi şaşırtan olumlu şeyler giderek azalır. Beni çok heyecanlandıran şey, Junior Eurovision gibi harika bir şeyin sunucusu olabileceğime inandıklarını bilmekti. Bunun büyük bir şey olduğunu biliyordum ama şimdi onu hareket ettiren şey ve arkasındaki yanılsama düzeyinde de canavarca olduğunu görüyorum. Bilet satışlarının kırk dakika içinde tükenmesi, var olanın ve ne kadar büyük olduğunun bir başka örneğidir. Bu yüzden bu zorluğu üstlendiğim için mutluyum ve bunu şarkıcılardan çok daha iyi insanlar olan Ruth Lorenzo ve Melani García ile birlikte yaptığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.

-Bu kadar önemli bir etkinlikte sunucu rolüne nasıl hazırlanıyorsunuz?

-Birkaç yıl önce TV3'te yayınlanan 'Euphoria' adlı müzik programında Katalonya'da izleyici lideri olduğum için şanslıydım. Bu sunduğum ilk formattı ve kendimi çok rahat hissettim. Oyunculuk kadar sunuculuğun da o anın tadını çıkarmak, orada olmaya çalışmak, bunu yürekten yapmak olduğunu düşünüyorum ve bu gerçekleştiğinde de bunu ekranın diğer tarafına aktarmayı başardığınızı düşünüyorum. Hazırlanıyoruz, bu günlerde zaten birçok senaryo okuması yaptık ve bu bize çok yardımcı oluyor. Ayrıca bize istediğimiz katkıda bulunma özgürlüğünü de veriyorlar. Bir ağ var, boşluğa atlamak değil; üç sunucu birbirine yardım edecek, birbirine eşlik edecek ve biz de o harika gecenin tadını çıkarmak istiyoruz.

-Eurovision Şarkı Yarışması'nın takipçisi misiniz?

– Gerçek şu ki hayır. Annemin küçükken izlediğini ve ne kadar önemli olduğunu biliyorum ama takip etmedim. Birkaç düzenleme gördüm ama şimdi izlemeye başlayacağım.

-Peki, yarışmanın küçükler versiyonunu sunacağınızı öğrenen çocuklarınız nasıl tepki verdi?

-Bu maceradan memnunlar. Müziği ve babalarının farklı bir şey yaptığını ve kendilerine yakın olan gençlerin de bir şekilde rol alabileceği her şeyi seviyorlar çünkü bu konuda hala çok heyecanlılar.

Diller

-Bu özelliklere sahip bir program sunmak, ileri düzeyde İngilizce bilmeyi gerektirir.

-Ruth Lorenzo yarı Amerikalı ve Melani de harika konuşuyor. Benim durumumda, Amerika Birleşik Devletleri'nde oyunculuk eğitimi aldım, orada bir yıl üniversite okudum ve çok iyi konuşuyorum. Amerikan dizilerinde İngilizce oynadım ve gerçek şu ki kendimi rahat hissettiğim bir dil. Bunu Madrid'de ve her şeyi İngilizce yapacağım için çok heyecanlıyım.

-Bunu içeriden deneyimlemiş olmak Eurovision fikrinizi değiştirdi mi?

-Festivalin ne olduğuna dair oldukça genel bir fikrim vardı. Onu tanıyordum ve Junior Eurovision'un küçüklere ve gençlere yönelik olduğunu biliyordum. Harekete geçiren her şeyi, arkasındaki duyguyu, nasıl halledildiğini ve festivalin Avrupa düzeyinde bir etkinlik olarak önemini bilmiyordum. Eurovision'da birçok şey keşfediyorum.

-Ve 'Benidorm Fest'in sunucusu olarak atlayacak mısın?

-Hep derim: Bana evlenme teklif etsinler, sonra bakarız ama ben zorlukları severim, bir kez daha söylüyorum. Bir oyuncu olarak hepimizin içimizde, yaşadığımız her şeyi içine koyduğumuz ve bunları karakterler için kullandığımız bir sırt çantası taşıdığımızı düşünüyorum. Ve bir sunucuyu oynayıp, deneyimlenenleri gerçek bir sunumda kullanmaktan ve bunun Junior Eurovision gibi 30 milyon kişinin takip edeceği bir festival olmasından daha iyi ne olabilir?

Yorum

Hata bildir