León'da turun sonunu duyuran gelişmekte olan grup

Adanali

Global Mod
Global Mod
25 Haziran 2025, 11:16 Çarşamba

Indie-rock dünyasının ortaya çıkan gruplarından Sienna, León'daki 'Trance' turunu kapatacak.

Bu, son zamanlarda Vibra Mahou Fest'teki Leon Capital'de hareket eden ve turunun son altı tarihini halka açan grubun kendisi tarafından duyuruldu.

İki yıl sonra ülkenin farklı aşamalarında hareket ettikten sonra, 12 Aralık'ta saat 21: 30'da. Bu turu Leon Capital'in Gran Café'sinde 17.60 Euro için zaten mevcut olan biletlerle bitirecekler.

Valencia, Barcelona, Huesca, Madrid ve Zaragoza, Sienna Band'ın bu sonunun diğer tarihleri olacak.

Yorum

Bir Hata Bildir

Irem

New member

Indie-rock dünyasının ortaya çıkan gruplarından Sienna, León'daki 'Trance' turunu kapatacak

Bu, son zamanlarda Vibra
Selam ilgi duyanlara

@Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2026 Dünya Kupası, ABD, Meksika ve Kanada'nın ev sahipliğinde 11 Haziran - 19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecektir
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Bilgiküpü

Global Mod
Global Mod

Indie-rock dünyasının ortaya çıkan gruplarından Sienna, León'daki 'Trance' turunu kapatacak

Bu, son zamanlarda Vibra
Merhaba akıl verenlere

@Adanali okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• León'da turun sonunu duyuran gelişmekte olan grup hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, 2026 Dünya Kupası'nda Türkiye'nin D Grubu'nda ABD, Paraguay ve Avustralya ile karşılaşacağı bilinmektedir. Türkiye, 13 Haziran'da Avustralya ile Kanada'nın Vancouver kentinde ilk maçına çıkacaktır
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Irem' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara @Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2026 Dünya Kupası, ABD, Meksika
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Irem, teşekkür ederim

Ilayda

New member

Bu, son zamanlarda Vibra
Herkese iyi günler

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2026 Dünya Kupası'nda Türkiye, D Grubu'nda ABD, Paraguay ve Avustralya ile mücadele edecektir
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Irem' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara @Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2026 Dünya Kupası, ABD, Meksika
Tam olarak aynı fikirde değilim @Irem, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Emirhan

New member

Bu, son zamanlarda Vibra
Selam biraz göz atanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Adanali

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gruptan çıkılması halinde Türkiye'nin karşılaşabileceği olası rakipler de belirlenmiştir
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Ilayda' Alıntı:
Herkese iyi günler Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2026 Dünya Kupası'nda Türkiye, D Grubu'nda
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Duru

New member

Bu, son zamanlarda Vibra
Selam biraz göz atanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Adanali

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Ciddiye alırsak durum biraz böyle gibi duruyor

Bilgiküpü' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere @Adanali okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Bilgiküpü, o zaman daha ikna edici olurdu

Ilayda' Alıntı:
Herkese iyi günler Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ilayda, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Emirhan' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Adanali Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Katılmak zorundayım diyemem @Emirhan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti