Jorge Javier Vázquez, sunucu: “Çalışmayı bırakacak param var, ama insanların düşündüğünden daha az”

Adanali

Global Mod
Global Mod
17 Nisan Perşembe 2025, 00:43

Sunucu Jorge Javier Vázquez (Badalona, Barselona, 54 yaşında) profesyonel olarak en iyi anlarından birinde. 'Hayatta kalanlar' galalarını başarıyla yönetiyor ve 'demek istediğim bir şey var', 'Jorge'nin gazetesi' Telecinco'daki en iyi tarihi verilerini TVE'ye 'TV Ailesi'nin gelmesini bekleyen en iyi tarihi verilerini imzalıyor. Eski ortakları 'Save Me' ile yaptığı düelloda, onu bir yüzleşme olarak yaşamadığını söylüyor. «İstediğim tek şey umarım birlikte yaşayabiliriz. On beş yıldır ortaklarım. ”Diyor.

– 'Jorge'nin Günlüğü' yenilenmesi bekleniyor muydu?

– Başladığımızdan beri her zaman kara iptal bulutu ile yaşadık, ama bir şey yayınlanan ve diğeri ele aldığımız bilgiler. Ama orada saçmalıklarla direniyoruz, sekiz ay olduk. Şimdi o zaman için bir program olduğunu düşünen yeni programı ağırlıyoruz. Saat 16: 00'dan itibaren 'gazete' gören insanlar. 17:00 farklı biriydi. Kesinlikle imkansız bir şeritti, çok karmaşıktı.

– Öğleden sonra eski ortaklarına rakip olarak olacak. Nasıl alacaksın?

–Aali, programın devam etmesi için zaten arzuladığım şey. Paula Vázquez ile beni tanımladığım bir röportaj okudum, çünkü işte bir numara veya izleyici liderinin önemli olmadığını söyledim. Kişisel parçaya daha fazla değer verdiğini söyledi, çünkü çok fazla şeyden vazgeçmenin ne olduğunu zaten biliyordu ve hayatınızın iş, iş ve iş haline geldiğini söyledi. Belli bir yaşta başka yöne bakmak gibi hissediyorsunuz ve ben de işe odaklandım. Saygılarımla, arzu ettiğim tek şey programların yenilenmesi.

– Bu 'TV ailesi' ile biraz morbidite ile yüzleşiyor mu?

– Bunu bir yüzleşme olarak yaşamıyorum. İnsanlar için morbidite olduğunu, ama hiç olmadığını anlıyorum. İstediğim tek şey umarım birlikte yaşayabiliriz. On beş yıldır ortaklarım.

– 'Save Me' ve OSA Producciones yapımcılarının yaratıcıları óscar Cornejo ve Adrián Madrid ile çalışmak ister misiniz?

– Yirmi yıldır onlarla çalıştım. Çalışmadığım insanlarla çalışmaya devam etmek istiyorum, temelde değişecek. Yeni insanlarla tanışmak ve diğer üreticilerle çalışmak istediğiniz hayatınız için bir zaman geliyor. Profesyonel hayatımın iki yılı çok önemli on yıllardır onlarla çalıştım.

“Ben başka bir aşamadayım”

– Kalp programınız olmadığından hayatınızı değiştirdiniz mi?

– Bunu çok düşündüm. Hayatımın bir zamanıydı, onu yaşadı, sıktı, keyif aldım ve ben de acı çektim. Nostalji ile 'Beni Kurtar' hakkında konuşuyor, ama 'kurtar beni' hakkında yazdıklarını hatırlamak istiyorum. Sebep ve sebep olmadan, umrumda değil, ama sanki 'La Casa de la Pradera' gibi konuşuyoruz ve değildik. Zaten yaşamıştım, böyle bir sahne yaşamak istemiyorum, çünkü zihinsel olarak bir başkasındayım. Buna ek olarak, bir kalp yapmak iyi olmaz, çünkü skandal ve çok mani, iyi ya da kötü ile ve çok şey alan işbirlikçilerle yaparsanız sosyal kronik komik.

– Zincir teklif ederse bir kalp programı yapmak ister misiniz?

– Televizyonda her zaman bugün söylediklerinizin yarın geçerli olmadığını kabul etmeye istekli olmalısınız. 2027'ye kadar bir sözleşmem var ve eğer zincir bir kalp programı yapmam gerektiğine karar verirse, işe alındığım için bunu yapmam gerekecek. Ben ne isterdim? Peki, şu anda değil. Ayrıca nereye gittiğimizi sormamız gereken ilginç bir anda. Konuşacak karakterler nerede? Sanırım 'etkileyicileri' ve insanları televizyondaki ağlardan nasıl entegre edeceğimizi bilemiyoruz. Nasıl yapılır? Bilmiyorum, ama taş ocağı var.

– 'El Hormiguero' veya 'La Revuelta' adını verdiniz mi?

– Hiçbiri. Onları görmüyorum çünkü 22: 00'de gecelerin çoğu zaten yataktayım, ancak bazen benden çıkan fotoğrafları yenilemek için sokaklara dönmem gerektiğini düşünüyorum (gülüyor). Her şey çok geç başlıyor. Cuma günü annem beni 'figürler ve mektuplar' gördü ve bundan hoşlanmadım çünkü başarılı olmadım. Sadece bir şeyi tanıtardım.

– Klasik Broncano sorularına cevap verir misiniz?

– Bunu düşündüm ve oldukça talihsiz. Parayla, hayatımın geri kalanında çalışmayı bırakmam için gerekli, ama boşa harcamamaya dikkat ediyorum. Tabii ki, insanların düşündüğünden çok daha azı çünkü yapımcı değilim ve maaş çok daha düşük. Ve seks, açıkçası kötü. Bütün bir gece uyuduğum son amcayı hatırlamıyorum, böylece ne üzüntüyü görebilirsiniz.

– Belén Esteban'ın yaşam serisi devam ederse, senden ne yapmanızı ister?

–Bethlehem'in Ester Expósito'yu istediğini unutmayın, Quim Gutiérrez'in yapmasını istiyorum, ki bu aynı düzeyde benzerlik. Ve genç bir adam olarak Manu Ríos.

Yorum

Bir Hata Bildir