Chanel Eurovision'a İspanyol oyu sözcüsü olarak geri dönüyor

Adanali

Global Mod
Global Mod
25 Mart 2025, 12:30 Salı

| Güncellendi 17: 33h.

Eurovision'da her zaman bir zafer olarak hatırlayacağımız üçüncü bir pozisyon aldı. Chanel (Havana, Küba, 33 yaşında), son otuz yıllık Avrupa Festivali'nde en iyi RTVE sonucuyla bronz madalya kazandı. 'Slomo' Avrupa'yı vurdu, Euphoric İspanya'yı ve 'Benidorm Fest'in ilk baskısını kazandıktan sonra kolay olmayan genç bir sanatçının ayaklarını terk etti. O zamandan beri arka plana gitti, çalışmayı bırakmamış olmasına rağmen açıkladı. Şimdi, 17 Mayıs Cumartesi günü İsviçre şehri Basel'de yapılacak olan müzik yarışmasının büyük finalinde ülkesinden '12 puan 'vermek için kamusal alana geri dönüyor.

Eurovision'un oyları için İspanyol sözcüsü seçimi Eurofans için bir sürpriz oldu. «Bunu bir sır olarak sakladık. Maliyeti var, ama tekrar evde ve bu şekilde olmaktan mutluyum ”diyor Torrespaña'daki (RTVE) medyadan önce bir sunumda, 2022'nin 'Chanelazo' için nostaljinin mevcut olmaya devam ettiği bir sunumda, çok uzun bir sevgi ve çok fazla öğrenme ilkesi anlamına geliyor. itiraf ediyor.

Eurovision'daki performansını tekrar gördükten sonra, eski Eurovisive temsilcisi koreografinin her adımında ne düşündüğünü hatırladığını hatırlıyor. «Anı emmek, torunlarıma anlatmayı hatırlamak için çaba harcadım. Beni mutlu ediyor ve tavuk derisi. Her zaman hatırlayacağım güzel bir yoldu, ”diye hatırlıyor. 2022'ye Chanel, ona iyi gittiğini ve” sakin olduğunu “söyleyeceğini söylüyor.

O zamandan beri Chanel, bir buçuk yıl boyunca müzik yaptığını, “bu yolda” öğrendiğini ve bir çalışmada yaşadığını söylüyor. RTVE'nin Eurovision'daki sözcüsü olmak onu bir “fırsat” olarak görüyor: “Mükemmel bir andı: Projemle çok iyi ev sahipliği yapıyorum. Ve bu», Zanja, bu mola, bu mola, bu mola, önerilerinin, bir lotik sanatçılarla “verimli bir yol” olarak tanımlayan bir “verimli yol” oldu: ” an. Savaşçı geliyorum ve söyleyecek şeylerle ”ilerliyor.

Chanel, Eurovision sahnesinde sanatçı olarak değerini göstermek zorunda kaldı. Diskalifiye edici mesajlar ve doğrudan diskalifiye olmalarını isteyen diğer patlamalarla dolu bir tepkiye neden olan 'Benidorm Fest'te halkın favorisi değildi. “Sevgi ve empati ile işler daha iyi gider” diyor. «Ne olacak. İyi ve kötü öğrenme, ama bunu bir toplum olarak gözden geçirmeliyiz ”diye yansıtıyor.

Eurovision 2025'teki İspanyol temsilcisi Melody'ye, ona herhangi bir tavsiye vermeye cesaret edemiyor: «Size ne söyleyeceğim? Onun gibi olmak istedim, bu benim akıl hocamdı ve bana ilham verdi. Ancak, anın tadını çıkarmasını önerir: «Hayatta sadece bir kez olur. Tüm İspanya'dan desteğe sahipsiniz ve çok keyif alacaksınız ».

“Kötü bir ilişki yok”

Melody ayrıca, sosyal ağlarda ihtiyatlıyarak medya ile sunumunda Chanel'e eşlik etmek istedi. «Çok fazla konuşmak zorunda değilsin. Bu baskı ve yorumlarla ne kadar sanatçı olduğunuzu gösterdiniz ”diyor.

Eurovision'a giden yolu “güller ve dikenler” olmak-o diva'- şarkısını bulmak için, ancak olan her şeyden çok mutlu olduğunu söylüyor. RTVE ile ilişkisi ve Eurovision'a yol açacak temanın versiyonunun değişmesi hakkında sorulan Melody, “sanat ve bir proje yarattığınızda her zaman tartışma olduğunu” açıklıyor. «Ama bu kötü bir ilişki olduğu anlamına gelmez. Hepimiz profesyoneliz ve işimizi nasıl yapacağımızı biliyoruz ”diye ekliyor.« Ve bazen daha fazla konuşma var. Herkes yorum yapabilir, ancak söylenen her şey doğru değil. Escar özgürdür ve bu yüzden daha kolay ve hafifçe yapılır », Sevillian sanatçı dings ..

Yorum

Bir Hata Bildir