Carlota Corredera, sunucu: “Bana tekrar güvenen insanları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum”

Adanali

Global Mod
Global Mod
27 Mart 2025 Perşembe 01:36

Televizyon ailesiyle geri döner. Sunucu Carlota Corredera (Vigo, 50 yıl), 'Tentacles', yeni on programın (Pazartesi -Cuma 18: 30'da) canlı eğlence ve haberlerle, 'ya da tematik kanalın öğleden sonraları', 1. Telecinco'daki diğer alanlar.

– Televizyona döndüğünüzde ne hissediyorsunuz?

– En son Ocak 2023'te olan bir program sunduğumda. Birkaç yaşında oldu, ama durma hissine de sahip değildim. Yapabildiğim her şeyi yaptım, çok daha küçük bir etkiye sahip olmasına rağmen çalışmayı bırakmadım. RNE'de Eylül 2023'ten beri Lourdes Maldonado tarafından 'Las Afartes' ve '59 saniye' ile TVE'de, benim için gerçek bir dirilişti çünkü Gemma Nierga bir referans. Şimdi heyecan verici bir proje olan 'Tentacles' ile döndüm çünkü ailemle tekrar sunduğumu hissediyorum. Bu yapımcıdan arkadaşlarım olan insanlar var ve aniden yapımcı. Hiçbir koşulda bana tekrar güvenen insanları hayal kırıklığına uğratmak istiyorum ve umarım insanlar bunu sever.

– Telecinco'daki son programından bu yana Carlota Corredera nasıl değişti?

– 'Babam kim?' Miguel Gila'dan geldiğine dair daha planlı bir program olduğu doğrudur, ancak set olmadan yayınlandı. María Teresa Campos'un dediği gibi, izleyicilerimi kovarak beni isterdim. Bu olmadı ve hiçbir şey olmaz. Sonra da bir 'mediafest'teydim, bu da MediaSet'teki son görünüşümdü ve hepsi bu. Ben de aynı kişi değilim, aynı profesyonel değilim. Kişisel hayatımda şüphesiz bana değişen birçok şey oldum ve pek çok açıdan aynı değilim. Zaten 50 yaşındayım ve ne istemediğim konusunda çok netim. Ama istediğim şey, 'dokunaç' gibi bir projede profesyonelce devam etmek ve cildimi önerdikleri her şeyde bırakmak.

– 'Save Me' eski ortakları MediaTet'te travmatik bir son yaşadı. Telecinco ayrılışınızı nasıl hatırlıyorsunuz?

– Hayatta büyük bir avantajım olduğunu düşündüğüm bir insanım. Ben Gruddingm. Kinle yaşamamak çok iyidir, çünkü zihinsel sağlık sorunlarında size çok yardımcı olur. Mediaset çıkışımın onurlu veya onurlu olduğunu söyleyemem, ama sessiz bir vicdanım var. Hayatımın 18 yılını MediaSet'e teslim ettim ve sevinçlerinden memnun kalıyorum ve kötü yaptıklarında asla memnun değilim. Benim için bu zincir ne yöneticileri ne de direktifleri ne de sunum yapanları. Ve elbette bir yara izim var, ama bu yaranın kapandığı anlamına geliyor. Açık yaralara sahip olmak ilerlemenize izin vermez. Bu salonlarda ve telekinco setlerinde 18 yıl yaşadım ve iyi tutuyorum. Açıkçası zor zamanlar geçirdim çünkü yıllar sonra heyecan verici bir ritimle durup eve gitmek zor. Kimse bana işimi yanlış yapmamı ya da kitle beklentilerini karşılamamamı söyleyemez.

Vicaria Şiddet

– Rocío Carrasco'nun belgesel serisi siyasallaştırıldı ve zincirde bir dönüm noktası olduğu anlaşılıyor.

– İyiyi koruyorum. Bugün İspanya'da José Breton hakkında bir tartışma var ve her şey neden bahsettiğimizi biliyor çünkü 'Prime Time' daki insanlara Vicaria şiddet nedir. Bu programda, sadece izleyicilerin seviyesinde değil, elde ettikleri şeyle gurur duyuyorum, ancak onu eleştiren ve onu tanımayı reddeden insanlar var, ama gerçek şu ki, 2021'in en çok izlenen programı ve hiçbir şey olmuyor. Hepimiz birincisi, birincisi, gazeteci olarak yeterince bilgiye sahip olmadığım için yaptığım hatalardan çok şey öğrendik.

– Hangi hatalar yaptı?

– Yaptığım hatalar onları benim için tutmayı tercih ettim, çünkü onları bana karşı kullanacaklarını biliyorum. Bana şöyle diyor: 'Şimdi geri döndüğüne göre, umarım dersi öğrendin.' Ve cevaplamak istiyorum: 'Söyle bana ders nedir?'

– Bu programdaki en kritik bkz. Telecinco düşüşünün başlangıcı.

– Zincir bu televizyon ürününü çok kötü bir şekilde yönetti, bu da basit bir programdan çok daha fazlasıydı. Biz bir tür eğlenceye ve bir şekilde egzersiz yapmaya alışmıştık. Yeterli bilgiye sahip olmayan tüm insanları konuşmaktan kaçınmalıydık. Cinsiyet şiddeti eğitimi konusunda endişelendim. Bu hayatımın en önemli programı oldu ve gurur duyuyorum. Kurbanlara karşı sağlam bağlılığımı koruyorum.

– Jorge Javier Vázquez ile şimdi aynı şeritte rakip olacaklar mı?

– Hayır, onunla uzun zamandır konuşmadım. Şansını dilemek için 'Survivors'ın önceki baskısının galasında yazdım ve bana çok güzel bir ses mesajı ile cevap verdim. Artık konuşmadık.

– Herhangi bir aramayı kaçırdın mı?

– Her zaman bazı çağrıları kaçırırlar, ama güzel bir şey söyleyeceğim: Bence antendeki sunum yapanların% 75'i bana yazdı. Ve isim söylemeyeceğim, ama onlar tüm zincirlerden. Benim için bu çok güzel çünkü bana televizyonun beni özlediğini söylediklerinde samimi olduklarını düşünüyorum.

– 'Save Me' eski ortakları ondan öğleden sonralarına hareket ediyor.

– Elbette beni terk edip etmediklerini görmek için harekete yardım etmeye çalışacağım. Ama elbette hareketi çok isterim. Eğer okuduğum şey olacaksa, olur, çok kutlayacağım. María Patiño'nun Prado del Rey'in büyük kapısına girdiğini görmek isterim.

Yorum

Bir Hata Bildir