“Yıllardır bir ay tatil yapmadım”

Adanali

Global Mod
Global Mod
Frank Blanco (Mollet del Vallès, Barselona, 48 yaşında), Telecinco’nun bu öğleden sonra saat 16:00’dan itibaren yayınladığı María Verdoy ile ‘Fiesta de verano’ programını sunmak için üst üste ikinci yıl tatiline ara veriyor. Spiker, sorumlu bir şekilde Emma García’nın yerini alma zorluğunu üstlenirken, aynı zamanda hafta sonu programlarında birleştirilmiş bir formatı yönetme güveniyle.

-Yaz için konsolide bir program geliyor, haber gelecek mi?

-Üzerine yazlık ekstralar koymak için ‘Yaz Partisi’ etiketini koyacağız. Program, insanların tanıdığı birçok ortak çalışanla sürekli olacak, ancak format aynı. ‘Semana’ dergisinin yöneticisi Jorge Borrajo, eski İspanya Güzeli Rocío Martín veya geçen yıl benimle birlikte olan Alejandra Castelló gibi yeni bir yüz olacak. José Manuel Parada da geliyor ve izleyicilerin özlediğini düşündüğümüz karakterlerle tanışacağı özel ‘barı’ ile onunla çalışmayı dört gözle bekliyorum.

-Emma García’nın yerine geçmek daha büyük bir sorumluluk anlamına mı geliyor?

-Sorumluluk her zaman vardır. Benim durumumda, mevcut bir programı devralsam da yeni bir program başlatsam da aynı sorumluluğu hissediyorum. Yapmanız gereken, elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktır. Geçen yıl ‘Ya es verano’ ekibinin sıfırdan başladığı doğru, her şey yeniydi ve her şeyde olduğu gibi başlangıçlar da kolay değil. Bir yıl önce birlikte çalıştığım ve her şeyin yolunda gittiği bir ekiple şimdi birlikte olmak benim için bir gönül rahatlığı. Kendime güveniyorum çünkü ‘Fiesta’ izleyicileri bunun beğenilen ve işe yarayan bir program olduğunu garanti ediyor.

-Gönülden gelen birçok bilginin olduğu bir yaz olacak. En çok sevdiğiniz ve özel bir dikkatle takip ettiğiniz belirli bir karakter var mı?

-Bak, kişisel bir mesele için, sana şu anda Ana María Aldón ile ilgilendiğimi söyleyebilirim. Kendisiyle geçen yıl tanıştım ve ilgiyle takip ediyorum. Tüm güzel şeylerin senin başına gelmesine sevindim.

Haberler

«José Manuel Parada, izleyicilerin özlediği karakterlerle buluşacak»

Yazın biraz dinlenebildiniz mi?

Biraz dinlenebildim. İzin günleri arayan ve günlük programımı düzenleyen bir baltayım ve evet, birkaç gündür ailemle dinleniyorum. Önümüzde hala birkaç gün var. Yaz hala uzun ve içimde tatil bitiyormuş gibi bir his yok. Hayatım boyunca yazları çalıştım. Bir ay tatil yapmayalı yıllar oldu ve çalışmak gerçekten çok rahat.

-Telecinco’da yeni dönem nasıl geçiyor? Reytingler düştü…

-Yeni Telecinco’da çok rahatım. Gerçekten beğendim ve izleyicilerin de yeni şovlar izlemesini seviyorum. Temsil ettiği şeyi sevdiğim, konu televizyon yapmaya geldiğinde her zaman o canlılığı ve neşesiyle sevdiğim bir kanal. Kendimi şanslı hissediyorum ve şimdi yazın da olsa yeni Telecinco’nun bir parçası olduğum için daha mutluyum. İzleyiciler hakkında, tatilde değişiyorlar çünkü izleyicilerin alışkanlıkları aynı değil. Bunu varsaymak zorundasın. Her alanda ve işte olduğu gibi televizyonda da kendinize zaman ayırmalısınız. Bir mahallede yeni bir fırın açarsanız ilk başta birkaç kişi gider ama iyi yaparsanız iyi bir ürün elde edersiniz çünkü mutlaka birkaç hafta içinde herkes ekmeğinizi almaya gider.

ortam kümesi

«Benim isteğim gelecekte birlikte bazı projelere katkıda bulunabilmek, ancak bu yazdan sonra olur»

-Artık ‘Big Brother’, geçmişte ilişki kurduğunuz bir format olan VIP versiyonuyla geri döndü. Geri dönüşü nasıl yaşarsınız?

-Bunu sabırsızlıkla bekliyordum. Mediaset’te çalışan arkadaşlarıyla ‘Ağabey’in ne zaman döneceğini uzun zamandır tartışıyordu. Bence bu, İspanya’daki en mükemmel ‘gerçeklik’ ve geri dönmesi televizyon için iyi bir haber. Ben sundum ve en çok keyif aldığım programlardan biri oldu çünkü herhangi bir formattan ibaret değil. Ve ben ‘Big Brother’ hayranıyım ve sizden münazaralarını sunmanızı istediklerinde, bu bir acele.

Mediaset ile ilişkiniz yazdan sonra da devam edecek mi?

-Şimdi görev, adı olan bir program olan ‘Fiesta de verano’yu sunmak. Mediaset ile iyi bir ilişkim var. Bu futbol gibi, yedek kulübesinde oynayan bir oyuncu gibiyim. Beni oynamaya götürmek isterlerse, yaparım. Ve yedek kulübesinde olmam gerekiyorsa, olacağım. İleride birlikte bir projeye katkıda bulunabilmeyi arzu ediyorum ama bu yazdan sonra olur.