Victoria Federica televizyona ilk kez 'The Challenge' ile çıkıyor: “Evde çok mutlular”

Adanali

Global Mod
Global Mod
9 Ocak 2025 Perşembe, 00:43

Medyanın sürekli onun üzerinde yoğunlaşmasına rağmen kameralar önünde pek fazla konuşma olmadı. Infanta Elena de Borbón y Grecia ve Jaime de Marichalar'ın kızı Victoria de Marichalar, becerileri test eden Antena 3 yarışması 'The Challenge'ın yıldız yarışmacısı olarak bu Cuma (22:00) televizyonda ilk kez sahneye çıkıyor. ünlülerin dayanıklılığı. Bir yılı aşkın bir süredir kaydedilen program, 'El hormiguero'da röportaj yapılan kişi olarak muhteşem görünümünden aylar önce çekildi. Kendi anlatımına göre küçük ekrandaki ilk çıkışı sinirlerle yaşandı.

«Programda yanlış yerdeydim. Konfor alanım değildi ama evrim benim için süper şaşırtıcı oldu” diye itiraf ediyor 'sosyetik', 'The Challenge'a katılmanın 'bir hediye' olduğunu vurguluyor. “Bunu yaptığım için hiç pişman değilim” diye ısrar ediyor. 24 yaşındayken, bu formatta yarışma teklifini daha önce almıştı, ancak beşinci baskıya kadar kabul etmeye karar vermedi. «Bir kez denediler. Ben tereddüt ettim ve reddettim. Ama bana tekrar söylediklerinde fikrimi değiştirdim ve bu verdiğim en iyi karardı” diyor.

Programda geçirdiği zamanla ilgili olarak Victoria Federica, televizyon setindeki spot ışıklarının baskısına alışkın olmadığı için “biraz korktuğunu” açıkladı. “Sanırım her hafta biraz daha serbest bırakıyorum. Biraz korktum çünkü rahat bölgemde değildim ama herkes beni evimde ve ailem gibi hissettirdi” diye itiraf ediyor. «Her cuma programı izlemeyi umuyorum. “Harika vakit geçirdim” diye teşekkür ediyor.

Şimdiye kadar fahri kralın torununun sadece moda dünyasında çalıştığını, sayısız yayına kapak olduğunu, her türlü etkinlikte ve podyumda yürüdüğünü görmüştük. Kanalın kendisine göre, 'The Challenge' ile Victoria Federica ilk kez “en kişisel yönünü” gösterecek. Yayının başkahramanı, TV'ye “çok gergin” bir şekilde geldiğini söylüyor: “Programlardan birinde sinirlerimden öleceğimi düşünmüştüm ama anlaştım ve çok rahat ettim” diyor.

İzleyicilerin onu televizyonda rahat bir ortamda ilk kez gördüklerinde edinecekleri izlenim göz önüne alındığında, Victoria Federica açık sözlü: “Bırakın herkes istediğini düşünsün. Yaptığım şeyden çok memnunum ve herkesi şaşırtmayı umuyorum. Amacım bu değil ama benim hakkımdaki düşüncelerini değiştirmek isterlerse çok sevinirim ama bu benim kontrol edemediğim bir şey” diye varsayıyor. “Birçok konuda kendimi aştım ve en önemli şey de bu. Hayatımda yapacağım şeyleri yaptım, hatta televizyonda daha azını yaptım” diyor. Ve onun 'The Challenge'a katılımını evinde nasıl karşıladıkları sorulduğunda: 'Bunu yaptığım için hepsi çok mutlu. Ve benim adıma mutlular.

Diğer yarışmacılar

Roberto Leal'in sunduğu ve yapımcılığını 'El hormiguero' gibi hit şarkıların arkasındaki şirket olan 7 y Acción'un üstlendiği programda ayrıca Genoveva Casanova, Feliciano López, Gotzon Mantuliz, Lola Lolita, Manuel Díaz 'El Cordobés', Roberto Brasero ve Susi Caramelo da yer alacak. yarışmacılar olarak Pilar Rubio, Juan del Val ve Santiago Segura'dan oluşan jürinin kararına boyun eğmeleri gerekiyor. Her hafta zorlukların değerlendirilmesinden ve yarışmacıların puanlanmasından sorumlu olacaklar.

«Diğer baskılarla karşılaştırıldığında en büyük fark, riski arttırmış olmamızdır. En muhteşem sezondur. Daha fazla turnusol testi var; büyük ıstıraplara neden olan kaçış; ve sirkler”, yapımcı Jorge Salvador'a 'The Challenge'ın yeni bölüm serisi hakkında ayrıntılı bilgi veriyor ve kendisi de bir sonraki baskı için yeniledi. Roberto Leal, “testlerin geçen yılınkiyle aynı olmaması için kafalarını kıran ve aynıysa onları geliştiren” formatın “sihirbazlarını ve mühendislerini” vurguluyor. Juan del Val şunu ekliyor: “Bu, mevcut en iyi oyuncu kadrosu ve en iyi yanı da hayal kırıklığı yaratmaması.”

Lola Lolita da 'The Challenge'a “çok kötü bir şekilde” başladığını ve annesinin zorladığı katılımı kabul ettiğini ileri sürüyor. “Bugüne kadar yaşadığım en iyi deneyimlerden biri oldu” diye açıklıyor. Aynı şekilde Susi Caramelo da gülüyor ve apne monitörüne aşık olduğunu söylüyor. «Riski sevmiyorum, Ryanair'e bile katılmıyorum. Bana Victoria Federica'nın geleceğini söyleyene kadar gelip gelmeyeceğimi bilmiyordum” dedi ironik bir şekilde.

Yorum

Hata bildir