Silva, Bevilacqua ve Chamorro, otuz yıl

Adanali

Global Mod
Global Mod
8 Mart 2025, 14:01 Cumartesi

Silva, Bevilacqua ve Chamorro pahalı bir hukuk firmasının adı olabilir. Ancak otuz yıldır 'gecikme' suçlu mürekkepler olan üçlü bir yanılmaz sagaklıktır. Sivil muhafız Rubén Bevilacqua, Vila, Virginia Chamorro Tugayı ve yaratıcısı Lorenzo Silva'nın ev sahibi iki picoletos, yanılmaz ittifakını başka bir hikaye, serinin on dördüncüsü ile kutluyor. Saga'da, Illescas'ta sunmak isteyen en sagotiktir, Cervantes ile ilgili Sagra bölgesinin Toledo kasabası, yazdığı ve karakterlerinin pandeminin ortasında, 'ters çatlakların' (kader) iki suçundan biri.

30 yıl önce, çifti Magín de Silva'da (Madrid, 1966) doğdu ve 27, destan düzenli olarak yayınlandığından, yazarın en çok mevcut olduğu ve 2,5 milyon okuyucuyu hasat ettiği damga. «Ne yorgunum ne de Bevilacqua ve Chamorro'dan mahkum hissediyorum. Diğer kayıtlarımı gölgede bırakmadılar. Ticaretim ve varlığım için çok elverişli iki hayali arkadaş. ”Yaratıcısı kendini tebrik ediyor.

UCO ajanlarının (merkezi işletim birimi) ortağının, açık bir borcuna sahip olduğu “Don Quijote ve Sancho gibi” olduğunu söylüyor. “21. yüzyılın yürüyüş şövalyelerinin bir hikayesi yazmak istedim, çünkü sivil muhafızların çalışmalarında bu Quijotismo'dan bir şey var.”

Cervantino mikrop

Evin Cervantes'in 'Quijote' bir kısmını yazdığı bir kasaba olan Esquivias'a birkaç kilometre uzaklıktaki Illescas'ın sivil muhafızlarında sundu. Madrid'deki Mula'ya varmak için yazar, Illescas aracılığıyla kraliyet yolundan geçiyordu. Suçlardan birinin kurbanı, Toledo kasabasının bakiresi ve patronu gibi Caridad adında yaşlı bir kadın. Diğeri, Esperanza Gil, Badajoz'daki bir kasabada kayboldu.

“Cervantes'te İspanyol suçlu kurgunun mikropu var,” diyor Silva, minnettar, 'Kan Gücü' paragraflarını okumadan önce, kaçırılan ve tecavüze uğramış bir kadın olan Leocadia'nın kendi suçunu araştıracağı ve çözeceği türün babasının örnek bir romanı. “Bu, edebiyatımızın ilk dedektifi” diyor.

“21. yüzyılın yürüyen beyler, Sivil Muhafız'ın çalışmalarında 'Quijotismo'nun bir hikayesi yazmak istedim”

Bu metinde Cervantes, “suçluların keşfedilen kalkınma ve örtülü yüzlerle hareket ettiğini” söyledi, şu anda pandeminin ortasında işlenen suçlarla uğraşan yazar ve Exabogado'nun yargısında “bugün gerçekleşmeye devam eden” bir şey, “ortak iyiliğimizle aykırı olarak gösterildiğinde” dedi.

Trajik deneyimden, “Beş yıl geçti ve farkında olmadığımız sosyal kırıkları keşfeden bir pandemi anlatma perspektifine ve yükümlülüğüne sahibiz” diyor.

Romanın kıvılcımı, bir yargı ajanı, pandeminin en çiğinde, Covid'in bazı kurbanlarının ölümünü onaylamak için aradıkları doktorların, yüzeylerin evlerini ziyaret etmeden portaldan yaptıklarını »söylediklerinde aklına atladı. «Kötü adamlar koşullardan yararlanabilir. Ölüm Kaçak Kaçakta, katilin yıldız zamanı ”diyor.

Görüntü -

Görüntü -

Silva, mantranın tuttuğu gibi pandemiden “daha iyi oluruz” olduğuna inanmıyor. Veba'dan yazan klasiklerden, Thucydides ve Procopio de Caesarea gibi “Korku ile erdemli olmak isteyen, ama onsuz herkes daha önce kötü niyetli” olarak geri döner. “Pandemi ile toplumun büyük ahlaksızlıkları, belki de bireylerin bir kısmı olmasına rağmen düzeltilmemiştir.”

Silva, “Herkes bunalmıştı ve yaşlılar ve konutlar hakkında konuşursak, bazıları diğerlerinden daha fazla konuşulmasına rağmen, sonuçlar tüm özerk topluluklarda korkunç.” “Her şey kapsamlı bir şekilde araştırılmalı ve eğer aşırı derecede titiz olursak, herkesin adaletle ilgili sorunları olurdu, hatta suçlu yapan bazıları bile.”

Virginia Chamorro'nun “çok fazla varlığı” olduğu roman, 8m, Uluslararası Kadınlar Günü ile kitapçılara geliyor. «En büyük başarım Chamorro'nun karakteri. Bu sayede kadınların kısa sürede toplumu nasıl dönüştürdüğünü, yerli veya subaltern yerinden otorite pozisyonlarını işgal etmeye nasıl gittiğini anlatıyorum ». “Bugün hakimlerden daha fazla hakimimiz var ve bu, yüksek hızın dijitalleşmesinden veya konuşlandırılmasından daha önemli bir sosyal değişimin kanıtıdır.” Ayrıca, sivil koruma komutlarında komuta olan iki kadın olduğunu ve yakında genel derece ile olacağını unutmayın.

Binlerce karakter

Lorenzo, pikoletolarının onun çok fazla olmadığını garanti ediyor. «Yazıyorum ve 45 yıldır binlerce karakter yarattım. Bevilacqua bana birçok şey öğretti. O olmasaydı, boğazdaki bir göçmen merkezinde olmazdım, Narko ile savaşanların bir teknesinde devriye gezmezdim ve Afganistan'da, Irak'ta ya da dünya ve ülkem hakkındaki vizyonumu değiştiren birçok hikayede olmazdım ”diye listeler. “Beni değiştirdi, ama Bevilacqua olmak istemiyorum ya da bir kukla,” diyor “Wikipedia'daki sayfasının benimkinden daha büyük olduğunu” söyledi.

Diyerek şöyle devam etti: “Beş yıl geçti ve pandemi ve kırıklarını anlatma perspektifimiz ve yükümlülüğümüz var,”

Silva, 1995 yılında dizinin ilk romanı olan 'Göletlerin Uzak Ülkesi' 'yazdı. Ocak 1997'de her şey değişti, Saits ortağı 'Bolşevik'in Zayıflığı' nın Nadal'ın finalisti olduğu bir başka roman. 1998'de reddedilen makale yayınlandı. Silva 2000 yılında Nadal Ödülü'nü 'Sabırsız Simyacı ile kazandı. 2012'de 'Meridian markası' ona gezegeni verdi ve çiftin popülaritesini vurdu.

On dört romandan sonra Vila ve Chamorro bir süredir ipleri var. «Benemérita'daki emeklilik yaşını dikkate alırsak, sekiz yıl onu terk etti. Birkaç hikaye daha var, ”Silva hevesli okuyucularına güvence veriyor. İspanya'nın sivil muhafızlar gönderdiği Ukrayna'nın, kafasında zaten boğa giren hikayelerden birinin sahnesi olsun, göz ardı etmiyor.

Yorum

Bir Hata Bildir