Shakira yeni eseri 'Puntería'da sayfayı çeviriyor

Adanali

Global Mod
Global Mod
Shakira sayfayı çevirdi. Son albümü 'Las mujeres ya no Lloran'ın ilk ön gösterimi olan 'Puntería' ile bunu kanıtlıyor. Eski ortağı ve çocuklarının babası Gerard Piqué ve şu anki ortağı Clara Chía'ya dart içeren sözlerin 'Puntería' şarkısında yeri yok.

Shakira artık şikayet etmiyor veya acı göstermiyor; artık iyi vakit geçirmek ve mümkünse iyi bir arkadaşla birlikte olmak istediği yeni bir aşamada. “Kıçımı sık” veya “beni sertçe ısır, bu eşek seni asla unutmasın” gibi cüretkar ifadeler bundan dolayıdır.

“22 Mart'ta çıkacak olan yeni albümümü tek başıma değil, hepinizle ve her adımda bana eşlik eden kurt sürüsüyle birlikte yarattım. Bu eserin üretimi simyasal bir süreç oldu” diyor Shakira, Instagram hesabındaki albüm kapağının yanındaki gönderisinde şunları ekliyor: “Her şarkıyı yazarken kendimi yeniden inşa ettim. Onları söylediğimde gözyaşlarım elmaslara, kırılganlığım dayanıklılığa dönüştü.

Ancak söylentiye göre albümde Piqué ile ilgili bir şarkı da var. Şarkının adı 'Última' ve Shakira da bir röportajında şarkının “albüm tam anlamıyla kapandığı sırada” yazıldığını garanti ediyor. Kendi kendime dedim ki, burada bir şarkım daha var ve onu söylemem gerekiyor, yoksa yapamayacağım, biliyorsun. Boğulacağım. “Bunu çıkarmam lazım.”

Kolombiyalı sanatçı bu şarkıya Amerikalı rapçi Cardi B ile katılıyor. 'Puntería'nın video klibinde ikisi de popüler dizi 'Emily in Paris'teki rolüyle tanınan Fransız-İngiliz aktör Lucien Laviscount'la birlikte yer alıyor.

Hem şarkıcı hem de aktör, şarkıyı tanıtmak için birlikte oldukça sevimli bir fotoğraf paylaştılar ve sanatçının “Puntería'da @its_lucien ile çekimin iyileştirilmesi” dediği kısa bir metin de yer aldı.

'Women Don't Cry', Shakira'nın on ikinci stüdyo albümü ve 16 şarkıdan oluşuyor; bunların arasında Bizarrap ile yeni bir şarkı, Arjantinli ile yaptığı popüler oturumun remiksi ve Rauw Alejandro ve Grupo Frontera ile yeni işbirlikleri var.