Patricia Conde, sunucu: “Komedi cömert olmalı”

Adanali

Global Mod
Global Mod
24 Mart 2025, 00:05 Pazartesi

İş yerinde iyi arkadaşlarla çevrili olduğunu söylüyor. Sunucu Patricia Conde (Valladolid, 45 yaşında), 'José Mota NO Haber Yok' sunduğu José Mota'nın eşlik ettiği televizyona geri dönüyor, Cuma günleri 1'de (21:50 saat) yayınlanan program, “Kötü Haberlerin yeri yok, sadece mizah”. Kont ve Mota ile birlikte, komedyenler Florentino Fernández ve Santiago Segura, her hafta popüler konukları alan ve eğlenceli bölümlerde ve imkansız zorluklarda rol alan programda.

-José Mota'dan tekrar önerisi.

-Bana Mota diyorsa her şeyi bırakıyorum. Çok iyi anlaşıyoruz ve çok mutluyum çünkü bende var. Güvenini yatırdığı ve bize sorduğu arkadaş grubuna girdiğim için çok şanslıyım, diyor. José Mota'nın buna ihtiyacı var, kararlarında, fikirlerine dayanmamıza ihtiyacımız var ve ben, çünkü çok mutluyum, ısrar ediyorum

-Programa sağduyu verdiğini söylüyor. 'José Mota no News' gibi bir alanda çok fazla kaos var mı?

-Oynamayı bırakmıyoruz çünkü yaşlanıyoruz, ama yaşlanıyoruz çünkü oynamayı bırakıyoruz. Beni heyecanlandıran bir şey, çünkü bu tür gençleri zihniyeti görmek inanılmaz ve her zaman Flo, Santiago Segura ve Mota gibi oynuyor. Görünüşe göre önemsiz, kafaya atılıyor, ama rality'de oynama ve gülme yolları. Sağduyu koydum çünkü sonunda kayıt yapmalıyız ve yönetmen ve onları birçok kez ayırmamız gerekiyor. Ayrıca, ben bir anneyim ve bu da bana çok yardımcı oluyor.

-Yamanınız olan profesyonellerle çalışmak daha mı kolay?

-arkadaşlarla çalışmak çok daha eğlenceli ve kolay. Ancak, bağlandığınız ve sonra arkadaş olduğunuz yeni insanlarla tanışmak da heyecan verici. Bu bizim mesleğimizin bir parçası. Birbirimizi uzun yıllardır tanıyoruz ve hala eğlenceli, çünkü tamamen rahat ve rahatsınız.

-Birin çatışması yok mu?

-Ne gidiyor! Ne önceki sezonda, José Mota ile yalnız olduğumda, ne de şimdi, herhangi bir zamanda çekimlerde ortaya çıkabilecek tartışmalar veya egos savaşları yok. Seni temin ederim ve elimi ateşe koydum, burada bu tür kavgalar yok. Komedi ve komedinin cömert olması gerektiği hissine sahibiz. Kendimizi destekliyoruz ve işin yanındayız.

-Bu arada, Florentino Fernández ile çakıştığı 'gayri resmi' için hatırlamaya devam ediyoruz. Yeniden birleşme nasıldı?

-Bironlarda veya özel etkinliklerde FLO ile çok çalıştım. Görmemiş olsanız bile, izleyicinin dışında çok çakışıyoruz. Tam tanıtımda bulunduğumuz 'Gru 4' filminin dublajı ile hiçbir şey denetlemedik.

Uzlaşma

-Son yıllarında oğluyla birlikte olmaya öncelik verdi, ama şimdi televizyonda ve ön planda çok hazır.

-Bir anne olarak yönüme çok şey ayırmak istedim, çünkü uzlaşma çok karmaşık olduğu doğrudur, söylediklerini söyleyin. Ve dediğim bir zaman geldi: 'Uygulama yapacağız Patricia. Çocuğunuzun neye ihtiyacı var? Bu ilk yıllarda annesiyle birlikte olmak 've şanslı olduğum için, sanırım bunu yapmak zorunda. 8 ila 20 saat çalışmam gerekiyorsa, sakin olmazdım, ama son on iki yıldır kendimi oğluma ayırabildim. Eşlik edin, okuldan alın, futbola, doğum günlerine götürün ve diğer annelerle birlikte olun. Mutluyum çünkü doğru yolda olduğumu ve iyi yaptığımı hissediyorum. İyi yaptım. Her zaman dedim ki: 'Şimdi rahatlıyorum, ama 12 veya 13 yaşındayken tiyatroya dönmek gibi daha birçok şey yapacağım.'

-Oğlunuz annesinin televizyonda 'kaz' yaptığını gördüğünde ne düşünüyor?

-Birkaç kez getirdim ve çok beğendim. 'Gru' dublajına gelince yapabildiğim her şeyi almaya çalıştım. Programlarda, dizide veya filmlerde çalışmamı görmeyi seviyor.

Yorum

Bir Hata Bildir