Melody, sanatçı: “İspanya markası ben”

Adanali

Global Mod
Global Mod
11 Mayıs 2025, 00:23 Pazar

| Güncellendi 01: 18H.

Melody (Dos Hermanas, 34 yaşında) zaten Basel'de, önümüzdeki Cumartesi günü 17 Mayıs Cumartesi günü yapılacak Eurovision finali için bir haftalık denemeye başlamak üzere. Sanatçı, hiçbir adaylığın endişe duymadığını ve çalışma felsefesi sayesinde baskıyı örtüşmesini sağladığını söylüyor. «Küçük bir sahne ya da büyük bir sahne ol, her zaman her şeyi vermeye çalışıyorum, kalbimi veriyorum. Bu daha az olmayacak ”diyor.

-Bu sinirler nasıl?

-Bir gidiyorlar, onlara dayanıyorlar, onlara katlanıyorlar.

-Bilgi hakkında size ne anlatıyorsun?

-Ailemde süper bir şeyler ve elbette, bana verilen sevgi yüzünden, olan her şey hakkında da gergin ve heyecanlılar. Benim için tam bir gurur.

-Alberto Lorite, birkaç yıl önce neyi uyandırdığınızı anlatmak için 'o diva' yazdı. Oradan, bu mesajı daha fazla insan için genişletilebilir hale getirmek için bir işe başladılar.

-İnsanların şarkının bir kısmını hissetmelerini istedim ve hayatın gerçekte, izleyicilerime, beni takip eden insanlara, hepsi orada olan, zirve ve kürek, hayalleri için savaşan annelere de dahil etmek istedim; Çıkış olan sanatçılara, her şeyden daha az olanlardan daha az olanakları olan. Ve elbette, bir divanın herkesten başka bir şey olmadığını açıkça belirtmek istedim, diğerleri gibi normal bir insan.

-Şarkı Benidorm Fest'te sunduğundan beri değişti. Şimdi daha fazla elektronik var ve biraz daha az rumbera. Son sonuçtan memnun musunuz? Sizce artık daha fazla ihraç edilebilir, daha fazla eurovisive?

-Well, bence daha önce de çok eurovisive oldu. Şimdi ipuçları, şu anda alınandan ve daha anlaşılabilir bir ses olmak için biraz temizlendi, ancak birincisi ikincisi ile aynıydı.

-İspanya markasının biraz kaybettiğini söyleyenlere ne söylerdiniz?

-İspanya markası da benim. Orada kaybolmadıkları gitarlar var, kastanetler var ve ben, her zaman sevdiğim ülkemin özünü savunuyorum. Bence hala ayrılması gereken acımasız bir sanat kültürümüz var ve kendimizi daha fazla desteklemeliyiz.

-Benidorm Fest'teki performans muhteşemdi. Basel'deki değişiklikleri ilerletebilir misiniz?

-Well, bunun Benidorm Fest'teki ile aynı olmayacağını söyleyebilirim (gülüyor). Basel'de en iyi şekilde yararlanmaya ve ışıklara ve her şeye sahip olduğumuz olasılıkları elde etmeye çalışmak istiyoruz. Ancak bu, çok fazla enerji, çok dans ve çok fazla duygu olacağı bir eylem olacak.

-Eleştiriye hazır mısın?

-Bu, parçalara ayrılıyoruz, eleştiri her zaman olacak, çünkü asla dünyayı tatmak için yağmur yağmayacak. Ancak yapıcı olmayan eleştirilerin asla güzel olmadığı doğrudur. Ama ben her şeye saygı duyan bir kişi olarak da buna saygı duyuyorum.

Ana Görüntü - «İspanya markası ben»

İkincil Görüntü 1 - «İspanya markası ben»

İkincil Görüntü 2 - «İspanya markası ben»

-Eurofans'ın alımını nasıl gördünüz?

-Maravosa, resepsiyon acımasızdı. İnsanlar beni çok destekliyor ve sanırım tüm bunlarda önce ve sonra bir işaret ediyor. İnsanlar bana şöyle diyor: “Adaylığınızla olan her şey etkileyici.” Devrilen insanlar, medya … çok inanılmaz.

-Bunun bir gurur olduğu açıktır, ama İspanya'yı biraz temsil eden mi?

-Bu, elbette bu bir şey olduğunu görmek, öyle.

-ve kişi basınçta nasıl örtüşüyor?

-Gibi? Bunu aynı şekilde yapmanız gerektiğini anlama. Bakalım, işte bir felsefem var ve bu küçük bir sahne ya da büyük bir sahne, her zaman her şeyi vermeye çalışıyorum. Ve bu daha az olmayacak, her zaman yaptığım şeyi yapacağım, bu da her şeyi vermek, kalbimi vermek. Ve şimdi daha gururla çünkü ülkemi temsil ediyorum, bu tarihsel bir şey.

“Guay bir şey yapacağız”

-En çok endişelenenler hangileridir?

-Gerçekten endişem yok.

-Hiçbiri?

-HAYIR. Bence güçlü ve çok eksiksiz bir adaylığımız var. Örneğin, konumun neredeyse hiçbir korosu yok ve bu dikkate alınması gereken bir şey: tüm sorunu bu kadar güçlü bir tonda şarkı söylemek, dans etmek ve koroları olmayan neredeyse süper. O zaman noktalarda ne olur … Elimizi terk ettiğimiz bir zaman geliyor, değil mi? Ama biz bir şey yapacağız.

-2009 yılında Eurovision'da yarışmak üzereydi. Adalet sonunda bitti mi?

-Adalet yapılması o kadar çok değil ama sonunda bana geldi (gülümsüyor). Bence bu beklemede olan bir şeydi ve bunun olup olmayacağını bilmiyordum, gerçek, çünkü asla bilemezsin. Bir yarışmada ne olacağını bilmiyorsunuz. Ama insanların ve halkın desteğini aldım.

-Zaman onun lehine oynuyor: Şimdi o zamandan daha hazırlıklı olacak.

-Obvio, elbette, yıllar sadece yıllarca dönmeye değil, daha fazla masaya sahip olmaya, bilmek, sizi daha fazla tanımak, her şey için hizmet ediyor.

-Müzik endüstrisinde çok yakında başladı. Çocukluğun bir kısmının kaybolduğunu düşünüyor musunuz?

-Bu hissi yok. Yapmak istediğim şeyi yapıyorum ve yaptığım şeyi yapmak için doğdum. İşimi seviyorum. Ve daha genç başladım, ilerlediğim şey, bu yüzden daha önce emekli oldum (gülüyor).

-Bir yıldan fazla bir süre önce bir oğlu vardı. Tüm bu Eurovisive Maelstrom ile nasıl uzlaştırılıyor?

-Bir yapabildiğimiz gibi … Durillo bitiyor. Birçok yere geldiği doğrudur, dinlenme günlerim ve diğerleri de var, ama açık, özlüyorum çünkü tüm hayatım. Ben bayılıyorum.

-Geçtiğimiz Pazartesi günü hükümet başkanı Pedro Sánchez bunu Moncloa'da aldı. Ne dedi?

-Bu çok sevindi. Tüm adaylığı ve diğerlerini nasıl aldığımız için yaptığımız iş için beni tebrik etti ve bize şans diledi ve bunun çok iyi olduğunu söyledi. Ve gerçek şu ki, en iyisini istediğim için her zaman çok minnettarım. Önemlidir ve başkalarının size şans dilemesi ve size iyi şeyler dilemesi çok güzel. Ve diğer meslektaşlarına yorum yaptığım gibi, müziğin yerini verdiği de çok iyi görünüyor. Bence spor gibi, müzik çok önemlidir ve her gün çok eşlik eder ve orada olduğumuz ve desteklenmemiz muhteşem.

Yorum

Bir Hata Bildir