María Patiño, Sunucu: «Beni eğlendiriyor ve Jorge Javier Vázquez gibi birini dövüyor»

Adanali

Global Mod
Global Mod
27 Nisan 2025, 01:16 Pazar

María Patiño (Ferrol, 53 yaşında) 'kurtar beni' kapatmadığını söylüyor. “Gazete kütüphanesinin yokluğu beni veto etmek, bizi küçük gibiyiz gibi pikseler yapmak için rahatsız ediyor” diyor. Stüdyo üreticilerinin eliyle, son on yılın yoldaşlarıyla birlikte 'gerçeklikler' olarak 'gerçeklik' olarak rol aldığı ve 'ne de daha ucuz bir versiyonu', aynı zamanda daha da cesur ve yaratıcı olan ',' gerçeklik 'olarak rol aldı ve aynı zamanda' Save Belén Esteban, Kiko Matamoros'un işleyicilerinin daha cesur ve yaratıcısı, işleyicilerin, Lidia lozano'nun işlediği ve işleyicilerinin, lidia lozan bir şekilde işlev görmesinden sonra, Telekinco programının ruhunu kurtaran alan, ancak şirketin basın bültenlerinde 'kalp' teriminden kaçınılıyor ve her zaman sağlık veya yiyeceklere adanmış alanlarla eğlence magacine hakkında konuşuyor. Yürüme alanından önce, iletişimci, “şu an için” kırmızı çizgi koymayan birkaç gazeteciye verilen bir röportajda diyor.

-Bu yeni aşama nasıl ve nasıl karşılaşıyor?

-Supernervious ve büyük bir beklenti ile çünkü benim için yeni bir şey.

-Pasa halka açık televizyon. Empoze ediyor mu?

-Well, açıkça dayatıyor, ama her zaman seyirciyi hiçbir şey için segmentlere ayırmadığımı söylüyorum. Benim için aynı saygıya sahip ve kendimi ona vermek için aynı yolum var.

-Halkın odağında daha fazla olmaktan endişe ediyor musunuz?

-Bu sınırlamayla yaşamak istemiyorum. Kendimi kaba bir teyze olarak görmüyorum ve öte yandan, beni yanlış ya da düzenli bir şey yaptığım için eleştirmeden önce, neredeyse kesinlikle olacağım, çünkü oldukça benlikçisim ve bu beni hesaptan daha fazla acı çekmeme yol açsa da, onu düzeltmemi sağlıyor.

-Kırmızı çizgiler mi koydun?

-Hay, hiçbir şey.

-'ne de biz shhh olduğumuzu' 'ne de sürdürebilirler mi?'

-görmek için, editoryal çizgi farklı, ama María Patiño María Patiño … Birden fazla kişiliği varsa, izleyiciyi yıllardır dolandırıyor olacaktı. Ben her zaman böyleim. Başka bir şey, yaşın daha fazla yerleşmiş olmanıza, ekranın önüne daha fazla güvenmenize yardımcı olması, ancak 1'de bu korkularla gitmiyorum.

-'Sálvame 'hala çok mevcut. Ağır mı?

-Beni tartmıyorum. Bu başka bir yeni program, ama bir kavram ve özü ile … 'Beni kurtaran', çok özel bir ilişki kurmanın ve çok özel bir aile olduğumuzu ve umarım ruhun ayrılmadığı için gidelim çünkü benim için tartışma yolumuz eğlence. Bence tartışmanın bir sanat olduğunu çünkü acı çekmeyi içermiyor.

-yeni arkadaşlarınızla ne var?

-onları zaten iki kez gördüm: 'Oz Büyücüsü' promosyonu ve Aleti'nin futbol maçındaki gün ve gerçek bu çok iyi. Ben çok utangaçım ve Inés çok dışa dönük ve çok beni atıyor ve hoşuma gidiyor ve Aitor çok yakın.

-Bin Royal House gibi şarkılar çalmak zorunda kaldıklarında ne olacak?

-Bu, ne ölçüde sınırlamalarımız olduğunu görmek için yuvarlanmam gerektiğine söz veriyorum. Editoryal çizgi sansür anlamına gelmiyor çünkü ABC'de, Antena 3'te, Telecinco'da, El Pizito'da çalıştım … ve ne zaman bir yerden diğerine gittiğimde bana “göreceksin …” ve sonra hiçbir şey olmuyor. Her neyse, sonunda size ne kadar uzağa gidebileceğinizi anlamanız için hiçbir şey söylemeleri gerekmediğini düşünüyorum. 'Merhaba!' Dergisi için 'on dakika' için çalışmak aynı değil, yapacak hiçbir şey yok ve aynı zamanda 'Merhaba!' Bir makale yazdığımda. Bir gazetecinin ya da en azından benimkinin özü, her şeyden önce kritik bir bakış açısına sahip olmasıdır. Sanırım ilk beş gün geçtiğinde toprağı yerden daha netleştireceğim. Şu anda, şimdilik sahip olmadım.

-Ne öğrenme, daha ucuz ve daha mütevazı bir program olan 'ne de shhh …' den alınır?

-Kesinlikle yenilenen bir aşamadır. Bana bir sunucu olarak inandım, medyanın önemli olduğunu fark ettim ama en önemli şey içerik ve yine sokaktayken ecstasy hissi yaşadım. Çok yorgun bir program oldu, ama bu bana acımasız memnuniyet verdi.

-teslimatını gördü.

-Ees, çünkü sonunda ben çocuğumdum ve bana verirken. Onu her gün kontrol etti (gülüyor).

-Yüker 'kurtar beni' nasıl yaptı?

-Programın kapanışını rahatsız etmedi, gazete kütüphanesinin yokluğundan ve özellikle ilerici, liberal ve açık olması gereken bir zincirde veto olarak adlandırılan şeyden rahatsız oldum. Bu beni rahatsız etti ve incindi. Ama daha kötü sonlarım vardı. Yıllar önce 'alacakaranlıkta açık' olduğum bir programı hatırlıyorum; Programa başlamadan bir saat önce bir büro ile kapattılar. 'Kaydet söylemek istiyorum

-Jorge Javier Vázquez ile ne alınır? Şimdi sizin rekabetin olacak.

-Jorge ile çok konuşuyorum. Çatışmada eğleniyorum ve çok zeki birini dövmeyi seviyorum, beni koyuyor.

Yorum

Bir Hata Bildir