Leire Martínez sessizliğini Mitele'deki röportajıyla bozacak

Adanali

Global Mod
Global Mod
25 Ekim 2024 Cuma, 19:38.

Yorum

olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Kayıt olmak

• Bağlantıyı kopyala

• WhatsApp

• Facebook

• X (eski adıyla Twitter)

• LinkedIn

• Telgraf

• Konular

“Ben Leire Martínez ve hepimizin sahip olduğu ve bazen istediğimiz gibi ilerlememize izin vermeyen küçük yaraları iyileştirmeye devam etmek için 'Benimle kalıyorum' fikrine gelmeye karar verdim.” Mediaset'in sosyal ağlarda dün yayınladığı ve Mitele'nin düşük programlı programı 'Me quedo conimon'un üçüncü sezonunun reklamı niteliğindeki tanıtım videosunda, La Oreja de Van Gogh'un eski vokalisti bu sözler. – Psikolog Andrea Vicente tarafından sunulan ve zihinsel sağlık, duygusal ilişkiler, özsaygı veya duygu yönetimi gibi konuları ele alan iletişim grubunun talep ettiği maliyetli video hizmeti.

Sanatçının on yedi yıl önce Amaia Montero'nun yerini almak üzere katıldığı La Oreja de Van Gogh grubundan ayrılmasının neden olduğu kargaşanın ardından şarkıcı medyaya, hazır olduğunda konuşacağına dair güvence verdi, ancak kendisi bunu yapmadı. hatta işbirliği yaptığı bir Bask televizyon programına katıldığında, durumu ya da olup bitenler hakkında açıklama yapmamayı tercih ettiğine dair güvence verdiğinde bile bunu yaptı. O an artık gelmiş gibi görünüyor.

Formatın bu yeni bölümü, takı tasarımcısının annesiyle ilişkisi, David Bisbal'dan ayrılması veya Javier Ungría'dan boşanması gibi kişisel konulardan bahsettiği Elena Tablada'nın sezonunun ardından geliyor. 'Benimle kalıyorum'un üçüncü bölümünün yayın tarihi bilinmiyor ancak yakın zamanda Mitele'de olması bekleniyor.

Yorum

Hata bildir