Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in düğününden birinci kareler! Lopez’in gelinliği göz kamaştırdı

Bilgin

Global Mod
Global Mod
20 yıl daha sonra tekrar bir ortaya gelen Jennifer Lopez ve ünlü aktör Ben Affleck yani nam-ı öteki ‘Bennifer’ın epeyce merak edilen düğünü nihayet gerçekleşti. Hollywood’un beğenilen çiftinin 3 gün 3 gece yapılan düğününden birinci imgeler gelirken, Jennifer Lopez’in gelinliği gecelere damga vurdu. İşte Jennifer Lopez’in Ralph Lauren imzalı o gelinliği…

Jennifer Lopez ve Ben Affleck çiftinin düğünü, ünlü aktörün ABD’nin Georgia eyaletindeki 8,9 milyon dolarlık malikanesinde heybetli bir merasimle gerçekleşti. 3 gün 3 gece yapılan düğünün birinci günü, Affleck’in annesinin geçirdiği kaza niçiniyle hastanede geçmişti.

Jennifer Lopezin gelinliği için 500 metre kumaş kullanıldı

Yaşanan talihsizliğin kıymeti büyük olmayınca düğün iptal olmadı ve bu görkemli imgeler ortaya çıktı. yıllardır kendini gelinlikler ortasında hayal eden Lopez’in hayali gerçek oldu. Ünlü müzikçi, Ralph Lauren imzalı bir gelinlik giyerek gözleri kamaştırdı.

Jennifer Lopez

500 METREDen çok KUMAŞ KULLANILDI

Latin müzikçi toplumsal medya hesabından düğününe dair paylaşımlarda bulunurken ünlü moda mecmuası Voque, Ralph Lauren’in dizaynında olan gelinlik için 500 metreden çok kumaş kullanıldığını belirtti. Ayrıyeten elbiselerin ve gelinliğin büyük bir vizyona sahip olduğu yazılan mecmuada şu tabirler de kullanıldı:

voque mecmuası jennifer lopezin gelinliğini değerlendirdi

“ilk vakit içinderda, 1000’den çok mendil ve 500 metre kumaştan yapılmış merasim elbisesi vardı. İkinci elbisesi basamaklı inci dizilerine sahipti ve üçüncüsü Swarovski kristali süslemeli bir anahtar deliği yakasına sahip bir deniz kızı siluetiydi.”

Jennifer Lopez gelinliği

Öte yandan dünyaca ünlü fotoğrafçı John Russo, çektiği kareler içinde, Lopez’in düğünde giydiği elbiselerin skeçlerine de yer verdi.

Jennifer Lopez elbise çizimleri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK GÖRÜNTÜ;

19. yüzyılda bir bayan nasıl giyinirdi? Tam 17 modül…

Okumaya devam et...