Isabel Gemio, Cristina Tárrega… ünlüler TVE'de pasta şefi oluyor

Adanali

Global Mod
Global Mod
12 Ocak 2025 Pazar, 00:15

Ünlülerin neredeyse her şeyi izleyicilerin önünde yaptığı bir televizyonda, 'Pişirin: ünlüler fırında' bir adım daha ileri gidiyor. La 1 bu gece (22:00) on dört popüler yarışmacının İspanya'nın en iyi pasta şefi olmak ve bir STK'ya verilecek 100.000 Euro'luk ödülü kazanmak için birbirleriyle yarışacağı bu özel 'yetenek gösterisinin' üçüncü baskısının prömiyerini yapıyor. onların seçimi.

Paula Vázquez'in yeniden tören şefi olduğu format, Paco Roncero, Eva Arguiñano ve Damián Betular'dan oluşan zorlu bir jüri ile halka açık kanalda tekrarlanıyor ve söz verdikleri gibi “daha muhteşem, eğlenceli, tartışmalı ve duygusal.”

Bu eğlence programında yarışmacı olarak çıkış yapmak için bir an Telecinco'dan TVE'ye atlayan katılımcılardan biri olan sunucu Cristina Tárrega, “Konfor bölgemi terk ettim ve böyle bir televizyon formatı yapmayı öğrendim” dedi. Böylelikle formatta kazandığı parayı dananın sonuçlarından etkilenen arazisi Valencia'ya bağışladığını duyurdu.

Nagore Robles ayrıca Mediaset'ten La 1'e göç etti ve 'Big Brother'a katılımıyla üne kavuştu. «Bu bir hediyeydi. TVE olan bu büyük ailenin bir parçası olmaya devam etmeyi umuyorum” dedi. «Çok fazla duygu yaşandı, açıkçası birçok katmanı kaldırdık. “Yemek yaparak kendinize kim olduğunuzu göstermek çok güzel” diye ekledi.

Ayrıca televizyondan yarışmacı olarak eğlenceye geçiş yapan sunucu Isabel Gemio da geliyor. 'Bake off'a katılımını 'bir meydan okuma' olarak gören Extremadura'lı kadın, “Bu her zaman minnettar kalacağım bir deneyim oldu, çünkü hayatımın bu anları bana çok iyi geldi” diye itiraf ediyor. küçük ekranda daha önce yaşamadığı durumları yaşadı: “Kötü görünmek, çocuklarımı kötü göstermek telaşındaydım. Beni hayatımın hassas bir anında yakaladı ama çok güzel bir enerji oluştu. “Tedavi edici oldu.”

Motosiklet yarışçısı Pol Espargaró da formatta yaşanmış deneyime sahip. «Çok yoğundu. Her birimiz en iyi versiyonumuzu ortaya çıkardık. “Spor çok kapalı bir dünya ve burada ben olduğum kişi olma fırsatına sahip oldum” diye savundu.

'Bake off'un bir diğer yüzü olan usta Joao ise programı kaydettikten sonra duygularını paylaştı. “Güldüm, ağladım ve evet öğrendim ama meslektaşlarımdan” diye itiraf etti. Üçüncü baskının oyuncu kadrosunu tamamlayanlar arasında Cósima Ramírez, Finito de Córdoba, Yurena, Mark Vanderloo, Víctor Sandoval, Carmen Morales, Mario Marzo, Lidia Torrent ve Mario Jefferson gibi ünlü isimler yer alıyor.

TVE'nin direktörü Sergio Calderon, 'Bake off'un yeni baskısına ev sahipliği yapmanın büyük bir onur olduğunu, çünkü kendisinin de açıkladığı gibi bunun “ağlarda ve dijital ortamda çok iyi çalışan, uluslararası düzeyde başarılı bir format” olduğunu savundu ve “2024'te en çok büyüyen” iletişim grubu olduktan sonra, şirketin bu yılki hedeflerinden biri olan “RTVE'nin eğlenceye olan bağlılığını pekiştirmeye” hizmet ediyor.

Yapım şirketi Boxfish'in CEO'su Edie Walter'a göre, “Hepimizin yapmak istediği program bu, sürprizlerle dolu bir çadır, güzel hisler var, heyecan verici ve dostluk var.” Ve yönetmen Raúl Delgado'ya göre “ekip bir fantezi”: “Onların kişiliklerini keşfedeceksiniz ve hayran kalacaksınız.”

“Hiçbir şey beni bu kadronun bir parçası olmaktan daha fazla gururlandıramaz. Sunucu Paula Vázquez, “Bu programın özel bir hayatı var” diye tanımlarken Eva Arguiñano, yarışmacıların kişiliklerini keşfettiklerinde hissettikleri “heyecanın” altını çizdi.

Carmena'lı kekler

'Bake off: Famous in the fırında'nın yeni baskısı La 1'e çift prömiyerle geliyor. Bu Pazar günü yapılacak ilk programda on dört yarışmacı, yazarın testinde evcil hayvanlarına özel kurabiyeler pişirecek ve geleneksel bir cheesecake yaratmak için hayal güçlerini harekete geçirmek zorunda kalacak.

Kamu kanalının Pazartesi günü saat 22.50'de yayınlayacağı ikinci bölümde pastacılar, ev yapımı muffinleriyle ünlü Madrid'in eski belediye başkanı Manuel Carmena'yı ziyaret ediyor. Katılımcıların tavsiyelerini aldıktan sonra, jürinin önerdiği ve keklerle yapılan kardan adam şeklindeki pastanın birebir aynısını yapmak zorundalar. Ayrıca, kendilerinin seçtiği özel tatlarla altı rulo yapmak zorunda oldukları yazarın testiyle karşı karşıya kalırlar.

Yorum

Hata bildir