Beykozlu
New member
Epic Games Store uzun bir müddetdir kullanıcılarına fiyatsız oyun veriyor. Hatta kimi vakit bu imaller AAA kalitede olabiliyor. Yani çok kıymetli oyunları kütüphanenize bedelsiz eklemenize imkan sağlıyor. Bugün de önümüzdeki haftanın fiyatsız oyunları aşikâr oldu.
86 TL’lik 2 oyun Epic Games Store’da fiyatsız oldu!
Epic Games tarafınca bu hafta fiyatsız olarak verilen oyunlardan birincisi 27 TL bedelindeki Alba – A Wildlife Adventure oldu. İkincisi ise 59 TL bedelindeki Shadow Tactics. Mağaza üzerinden yapılan paylaşıma bakılırsa bugün, yani 10 Kasım’da başlayacak bu kampanya 17 Kasım akşamı saat 18.00’a kadar devam edecek. Bu süreçte kütüphanesine ekleyenler ise kalıcı olarak sahip olacak.
Alba – A Wildlife Adventure sistem gereksinimleri
Minimum:
Minimum:
Okumaya devam et...
86 TL’lik 2 oyun Epic Games Store’da fiyatsız oldu!
Epic Games tarafınca bu hafta fiyatsız olarak verilen oyunlardan birincisi 27 TL bedelindeki Alba – A Wildlife Adventure oldu. İkincisi ise 59 TL bedelindeki Shadow Tactics. Mağaza üzerinden yapılan paylaşıma bakılırsa bugün, yani 10 Kasım’da başlayacak bu kampanya 17 Kasım akşamı saat 18.00’a kadar devam edecek. Bu süreçte kütüphanesine ekleyenler ise kalıcı olarak sahip olacak.
Alba – A Wildlife Adventure sistem gereksinimleri
Minimum:
- İşletim sistemi: Windows 7 64-bit
- İşlemci: Intel Core i5
- Ekran kartı: Intel HD630
- Bellek: 4 GB
- Depolama: 2 GB
- DirectX sürümü: 11
- İşletim sistemi: Windows 10 64-bit
- İşlemci: Intel Core i5
- Ekran kartı: GTX 750 Ti
- Bellek: 8 GB