Duy Beni dizisi bayan oyuncuların kıyafetleri! Duy Beni dizisi kombinleri ve meblağları

Bilgin

Global Mod
Global Mod
Genç takıma sahip olan Star TV’nin sevilen dizisi ‘Duy Beni’ yayınlandığı her kısmıyla izleyiciyi tesiri altına almayı başarıyor. Bilhassa Z jenerasyonunun entrikalı hayatlarını mevzu alan dizideki bayan oyuncuların giydiği kıyafetler ve meblağları hayranları tarafınca merak ediliyor. İşte ‘Duy Beni’ dizisindeki bayan oyuncuların giydiği kıyafetler ve meblağları…

Yeni dönem dizilerinden olan ‘Duy Beni’, Star TV’ye değişik bir devir kazandırdı. Ele aldığı konusu ve genç takımıyla çok ilgi çeken Duy Beni dizisi her Perşembe saat 19.00’da konutlara konuk olmaya devam ediyor. Daha rastgele bir projede görülmeyen biroldukca oyuncusuyla toplumsal medyada gündem haline gelen dizinin bayan karakterlerinin giydiği kıyafetlerin markaları ve fiyatları araştırılmaya başlandı. Biz de sizler için Duy Beni dizisindeki bayan karakterlerin giydiği kıyafetleri derledik. İşte Duy Beni dizisindeki bayan oyuncuların kıyafetleri…

‘DUY BENİ’ DİZİSİ BAYAN OYUNCULARIN KIYAFETLERİ

Duy Beni dizisi Bahar hoca

TRENDYOLMİLLA / Turuncu çapraz bağlama ayrıntılı plaj bluz (TBESS22BZ0047): 169,99 TL

ZARA / Yüksek bel pantolon (7901/732): 499,95 TL

Duy Beni dizisi kıyafetleri

Bu dörtlü arkadaş kümesinden Ekim’in üstündeki gömleği, pantolonu ve beyaz crop’u;

pantolon, crop ve gömlek

ZARA / Küçük flared jean (8228/222): 499,95 TL

ZARA / Triko crop top (1750/002): 249,95 TL

H&M / Pamuklu Kısa Gömlek: 59,99 TL

Ekim’in üstündeki beyaz tişörtü ve eşofmanı;

beyaz tişört ve gri eşofman

H&M / Oversize Tişört: 159,99 TL

BERSHKA / Pamuklu jarse jogger (05384478): 329,95 TL

Duy Beni dizisi Ekimin kombini

Ekim karakterinin tişörtü ve eşofmanı;

Gri tişört ve eşofman

H&M / Geniş Tişört: 119,99 TL