Chenoa, Şarkıcı: “Köpeğim Cloe kötü muamele gördü ve beni tekrar insana güvenmem için aldı”

Adanali

Global Mod
Global Mod
14 Temmuz 2025, 00:07 Pazartesi

Ülkemizde yaklaşık 100.000 köpek bir ev bekliyor. 1 prömiyerinin bu Salı günü (10:40) yeni formatı olan 'Dog House', sizi farklı yaş ve koşullara sahip insanların bir köpeği benimsemeye ve birlikte yeni bir sahne başlatmaya çalıştığı çok özel bir sığınak keşfetmeye davet ediyor. Yeni kamu televizyon taahhüdünün başında, şarkıcı Chenoa (Mar de Plata, Arjantin, 50 yıl) ile işbirliği içinde. «Her zaman sokaktan, evimde alınan köpekleri terk etmiştim ve bu program benimsemenin ne kadar güzel olduğunu aktarıyor. Ve bu yaz sezonunda, terk etmek o kadar olağan olduğunu düşünüyorum, bence 'köpek evi' çocuklar için eğitime ek olarak harika bir format ”diyor sunucuyu savunuyor.

– 'Köpek Evi' profesyonel kariyeriniz için ne varsayar?

– Sanırım oldukça önemli olmayan bir proje ile bir toplantı, çünkü yeni benimsedim ve aniden bu program ortaya çıkmış gibi. Köpeğim Cloe altı ay önce geldi, çok önce de değil ve bunu önerdiklerinde kabul ediyorum. Ailelere eşlik etmek ve bir evlat edinmenin nasıl olduğunu bilmek bir programdır ve bu saça gelen bir şeydir. Şimdi yaz aylarında daha fazla terk edildiğinde, bu yüzden her şey 'köpek evi' gibi bir formatta olumlu.

– 1'de 'Zemin'in başarısından sonra bir tılsım olduğunu söylediler.

– Bunu mutlu oldukları bir yol olarak alıyorum ve bu beni heyecanlandırıyor. Bu meslek nasıl olduğunu biliyorsunuz: Bir gün bir trendiz ve başka bir gün artık değil. Şu anda bana veren projelerin lehine olan, hepsi güzel olan, onları çok sevgi ile yaptığım için olmadığımı söylemeyeceğim. Zamanımı ve hayatımı veriyorum, ama gerçekten bir iş duygusu olmadan yapıyorum. Başınıza gelen bir şey beklediğinizde bunu bu fırsatlar gibi yapıyorum.

– Ama tüm zincirlerde, Antena 3'te.

– Çünkü herkesle anlaşıyorum, sonunda önemli ise. Takımları tanıdığımda, yaptığım ilk şey, hepimizin önemli olduğumuz, makyajın sizi odaklayan kişiye. Hepimiz lehine çalışıyoruz ve öğrenme çok eğlenceli. Hala bana öyle geliyor ki bu hayat için çok dikkatli.

– Bize Cloe ile hikayesini anlatın, altı ay önce hayatına geldi ve aynı zamanda kabul edildi. Eşlik etmem gereken hayati bir an mıydı?

“Hayır, yedi yaşında bir köpeğim vardı ve öldü. En az üç yıldır oldukça uzun bir düello geçirdim. Sonra bir yıl gelinceye kadar bir yıl geçirdim. Bir fotoğrafta gördüm.

– Hayatını değiştirdin mi?

Fazla değil. Tüm hayatım boyunca köpeklerim var, onlarla seyahat ediyorum, bir sırt çantası giyiyorum, uçakla gidiyorum, trenle. Cloe'den pasaportunuz var, her şey sırayla, parazitler, aşılar için kolyeyi iyi yem almak için koydum … Cloe genç ve yaşlı köpeklerim vardı. Yapacak hiçbir şeyleri yok. Diğer köpeğimin son dört yılına bakıyordum ve muazzamdım. Cloe çok iyi davranıyor. Çok bağımsız, çok farklı bir karaktere sahip, topu için daha çok, ama benim için iyi çünkü topuma da gidiyorum ve ikimiz de birbirimizi tamamlıyoruz. Ne de genellikle kabuk veya gürültülü bir orospu olmaz. Kötü muamele gördü ve bana en pahalıya mal olan insana tekrar güvenmem.

– Bu program televizyona ne katkıda bulunuyor?

– Birincisi, yaymadan önce, zaten bir dayanışma sebebi yapıyor, çünkü zaten evlat edinilmiş birçok köpeği yerleştirmeyi başardık. Oradan, işe yaradığını veya işe yaramadığı, elimizde değil, umarız insanların hoşuna gitmesini ve bağlanmasını umuyoruz, ama gerçekten sığırlarımız var.

“İşimi beğendim”

– Tatil için zaman geçirecek mi?

– Evet, ama iki ya da üç gün bırakacağım. Yaz aylarında şarkı söylediğim ve dans ettiğim bir zaman ve kışın televizyondayım.

– Ve Eylül ayında 'ot' gelir.

– Hala gerginim var. Doğrudan başka bir dalga. Kayıt ettiğinizde bir şeydir ve bir canlı yaptığınızda yapacak hiçbir şey yoktur. Özellikle de canlıın kendiliğindenliği ile çalışmak zorunda olduğunuz için. Değilse, komik değil. Çok avlanmak da öyle hissetmiyor, başarısız olmayı tercih ediyorum.

– 50 yaşında Relogar bunu nasıl hayal ettim?

– Onları yaşı kucaklamanız gereken doğallık ile kucakladım. Ben sağlıklıyım, ailem iyi. Sayılara önem vermiyorum. Sonunda çok fazla spor yapıyorum, kendime bakıyorum ve kötü bir şekilde poro yapmıyorum. Değilse, beni zaten yakaladılar (gülüyor). Ben çok sessiz bir insanım, sıkıcı olma eğilimindeyim bile, bu yüzden işimi çok seviyorum, çünkü eğleniyorum.

Yorum

Bir Hata Bildir