Beykozlu
New member
2022 yılının merakla beklenen oyuncularından Call of Duty: Çağdaş Warfare 2 için fazlaca az bir süre kaldı. Activision, Call of Duty serisinin en yeni oyununu 28 Ekim’de oyuncuların beğenisine sunacak. Steam haftanın en epey satanlar listesi kısa mühlet evvel yenilendi ve buna nazaran üretim, çabucak hemen çıkmamasına karşın haftalardır en çok satanların içinde yer alıyor.
Steam haftanın en epey satanlar listesi muhakkak oldu
Steam hakkında paylaştığı datalarla ön plana çıkan SteamDB, haftanın en hayli satanlar listesini güncelledi. Buna bakılırsa Valve’ın el konsolu Steam Deck, geçtiğimiz hafta da tepede yer aldı. 28 Ekim 2022’de çıkacağı açıklanan Call of Duty: Çağdaş Warfare 2 ikinci sırada yer alırken, üçüncü sırada ise Persona 5 Royal var.
Listenin dördüncü sırasında Call of Duty: Çağdaş Warfare 2 (farklı paket) bulunuyor. Beşinci sırada geçen günlerde çıkış yapan RimWorld – Biotech karşımıza çıkıyor.
Call of Duty: Çağdaş Warfare 2’nin sistem ihtiyaçları ise şöyle;
Minimum
Okumaya devam et...
Steam haftanın en epey satanlar listesi muhakkak oldu
Steam hakkında paylaştığı datalarla ön plana çıkan SteamDB, haftanın en hayli satanlar listesini güncelledi. Buna bakılırsa Valve’ın el konsolu Steam Deck, geçtiğimiz hafta da tepede yer aldı. 28 Ekim 2022’de çıkacağı açıklanan Call of Duty: Çağdaş Warfare 2 ikinci sırada yer alırken, üçüncü sırada ise Persona 5 Royal var.
Listenin dördüncü sırasında Call of Duty: Çağdaş Warfare 2 (farklı paket) bulunuyor. Beşinci sırada geçen günlerde çıkış yapan RimWorld – Biotech karşımıza çıkıyor.
- Steam Deck
- Call of Duty: Çağdaş Warfare 2
- Persona 5 Royal
- Call of Duty: Çağdaş Warfare 2
- RimWorld – Biotech
- Football Manager 2023
- UNCHARTED
- Gotham Knights
- Red Dead Redemption 2
- Gotham Knights
Call of Duty: Çağdaş Warfare 2’nin sistem ihtiyaçları ise şöyle;
Minimum