Bir 'influencer' ve bin tuvalet, viral bir hikaye

Adanali

Global Mod
Global Mod
9 Aralık 2024 Pazartesi, 00:14

Yorum

olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Kayıt olmak

Atocha istasyonunda, 'etkileyici' Ali Blackbet, son günlerde viral hale gelen kamu hizmetleri incelemelerinden birini hazırlamak için ücretli banyolarında neredeyse bir saat kayıt yaptı. Her kullanıcı gibi o da bileti 1 euro karşılığında aldı ve tuvaleti kullandı. “Halka açık yerlerdeki 2.291'inci gününde” elinde bir ölçüm bandıyla içeri girdi, ölçümler aldı ve ayrıntıları tarttı. Küçük boyutlu valizler, çok ince kağıtlar, keskin kokulu sabunlar ve reklamlı aynalar. O kadar uzun sürdü ki dikkatini çekti. Derecelendirmeniz: 7,42 fırça.

“Geliyorum, gözlemliyorum ve kaydediyorum” diyor. «Hiçbir ayrıntıyı atlamak istemiyorum ve evde senaryoyu yazıyorum, sonra düzenlemeyi yapıyorum. Her şeyin bir buçuk dakikadan daha kısa bir sürede birbirine uyması gerekiyor. Geceleri işten döndüğümde yapıyorum. “Sesi ertesi gün kaydettim.” Toplamda, @Aliblackbet Instagram hesabının 'sh!t danışmanı' bölümündeki her giriş için yaklaşık sekiz saat.

En popüler 'inceleme' beş milyon izlenme yolunda ve “doktorunuzun size kolonoskopi yaptığında gördüğüne benzeyen bir koridorun” sonundaki “Madrid'in en iyi banyosu” hakkında. Derecelendirme: 9,8 fırça.

“Ben sadık bir test yapıyorum, denenmemiş bir şey kalmadı” diyen Ali, “Hayatımı her zaman sosyal ağlardan ayırdım” diye soyadını kullanmıyor. “Kendimi ifade etme biçimimde mizahı kullanmayı seviyorum.” Koleksiyonunda Londra'dan, Berlin'den, Paris'ten, Milano'dan tuvaletler var…

Ana resim - Bir #039;etkileyici#039; ve binlerce tuvalet, viral bir hikaye

İkincil resim 1 - Bir #039;etkileyici#039; ve binlerce tuvalet, viral bir hikaye

İkincil resim 2 - Bir #039;etkileyici#039; ve binlerce tuvalet, viral bir hikaye

Yaşını belirtmemeyi tercih etse de Z kuşağından ve bir ajansta yaratıcı ve 'topluluk yöneticisi' olarak çalışan sanatçı, müzik gruplarıyla Avrupa turnesine çıktığından beri tuvalet fotoğraflarını paylaşmaya başladı. “Çok gergin oluyorum ve her şeyin bedelini sindirim sistemim ödüyor” diyor. İlk kayıtlarından birinin gizemli bir havası var. Fransa'da dört grubun seyahat ettiği otobüste bazılarının mide virüsü vardı. Tıpkı onun gibi, şafak vakti sürücüden nereye giderse gitsin durmasını istemek zorunda kalan kişi. Arka planda yalnızca birkaç uzak ışık bulunan açık bir alanda, acilen aşağı indi ve tuvaleti olan ahşap bir kulübeye rastladı!

Çok yönlü ve kamikaze

2018'den bu yana banyoların “sonsuzluğunu” paylaştıktan sonra, ilk başta sadece “arkadaşlarıma ve meslektaşlarıma şunu söylemek amacıyla: bakın, bir çam ağacı dikiyorum” niyetiyle, bunları yeni bir bölüm olarak duvara yüklemeye karar verdi. bu anüsün Şubat ayında. İlki Malaga'daki bir bardandı. “İnsanlar konuyla ilgilendi. Ama hepsi uyduruldu. Başladığımda aynı şeyi yapan başkalarının da olduğunu bilmiyordum. Dinleyicilerden gelen önerileri kabul ediyor.

Ali Blackbet

Anlatımında tuvalet konusunda uzman olmasının yanı sıra başka yönleri de var. Elfin ve zarif bir sesle şarkıların 'cover'larını yapıyor, makyaj denemeleri yapıyor, ancak 'cosplay' (kostüm) yapmadığını ve çöp metal gruplarında bas çaldığını açıklıyor. “Kafamın içindekileri yansıtıyor” diye düşünüyor. “Benim için sosyal ağlar bir kaçış yolu, bir sığınak, istediğimi yapabileceğim bir yer.” Ayrıca “Instagram'ın başladığı” 2012 yılından bu yana sahip olduğu bir depo ve vitrin.

Hem videolarının prodüksiyonunu hem de diğer her şeyi kendi kendine öğrenen Ali, “araştırmacı gazetecilik” yaptığını söylüyor. Ama belki kamikaze tarzına daha yakındır.

Yorum

Hata bildir