Belén Esteban, Televizyon işbirlikçisi: «Hayatımın öyküsünü anlatacağım»

Adanali

Global Mod
Global Mod
14 Aralık 2024 Cumartesi, 00:32

| 07:14'te güncellendi.

Yorum

olman gerekiyor kayıtlı Bu işlevselliğe erişmek için.

Giriş yapmak

Özel hayatı hakkında herhangi bir filtre olmadan konuşmaya alışkın olan Belén Esteban (Madrid, 51 yaşında), televizyon, profesyonel projeleri ve küçük ekranda eğlence olarak anladığı şeyler hakkında konuşmak için medyanın yanında durdu. Pazartesi'den Cuma'ya TEN'de (15:50) yayınlanan 'Sálvame'in devamı olan 'Ni que fuerámos shh'ın yıldız ve sadık işbirlikçilerinden biridir, ancak adı koridorlarda da duyulmuştur. Prado del Rey.

Aslında, RTVE'nin önceki başkanı Elena Sánchez'in 'Mümkün olduğunca dans et' yarışmasına katılmayı veto etmesi tartışmalıydı. Kamu şirketinin yeni patronu José Pablo López hakkında sadece güzel sözleri var. “Onun görevden alınmasının adil olmadığını düşünüyorum. Kasabanın eski prensesi ve şimdi kendisine La Patrona adını veren “Onlar onun ne kadar büyük bir profesyonel olduğunu anladılar ve bunu kabul ettiler” diyor. Yanında Belén'in yakın dostluğu olduğu ve Mediaset'ten travmatik ayrılışından sonra eşlik ettiği Fabricantes yapım şirketinden Óscar Cornejo ve Adrián Madrid var.

–Onu Broncano ve Motos'la otururken gördük.

–David Broncano'ya karşı olağanüstü bir sevgim var ve ona daha çok güvendiğim doğru ama Pablo Motos bana harika davrandı. Rekabetin herkes için iyi olduğunu düşünüyorum. Broncano olayı, RTVE'nin elde ettiği en iyi başarı oldu ve bence veriler, 'El hormiguero'dan hiçbir şey eksiltmeden mevcut. Ama her gün ne hakkında konuşuyoruz? Broncano'dan ya da Motorcycles'tan, çünkü televizyon eğlencedir.

– 'Sálvame' takımı söylendiği gibi La 1'in öğleden sonralarına mı gidiyor?

–Umarım öyledir. Çeşitli programlardan bizi aradılar ama şu anda TEN'deyiz ve ne gelirse memnuniyetle karşılanacaktır. Kendimizi hiçbir şeye kapatmıyoruz. TV3'e gittim ve çok eğlendim. Beni Castilla-La Mancha'daki televizyondan ararlarsa giderim ama hey, başkalarının izniyle.

– Kişisel olarak kamu televizyonuna geçiş yapmak ister misiniz?

–Tek bir şey söylüyorum: Gerçekten çok isterim.

– La 1 neden öğleden sonraları 'Ni que fuerámos shh' gibi bir program yayınlasın ki?

–Rekabet etmeyi çok isterim. Ve bunu tüm sevgimle söylüyorum çünkü söylemezsem patlarım. Sonsoles Ónega ve Ana Rosa Quintana'ya karşı yarışmayı çok isterim. Bunu içtenlikle söylüyorum. İzleyici kumandayı alıp istediği kanalı açıyor. TVE'ye veya Telemadrid'e gitmek isterim, size de söylüyorum. Hatta hakkında hiçbir fikrim olmayan La 2'nin belgesellerini bile yapmak isterdim ama her şeyi yapardık.

–Sonsoles ve Ana Rosa'yı yenebileceğini mi sanıyorsun?

–Man, Sonsoles ve Ana Rosa çok iyiler ama kazanma konusunda… Ben de havuza atlamayacağım. Ama umarım üçünün de aynı anda programlara sahip olduğunu hayal edin.

Pembe diziniz

–Hayatınızı konu alan dizi nasıl gidiyor?

–Daha önce de söylediğim gibi hayatımın hikâyesini anlatacağım. Hemen değil ama çok güzel bir şey yapılacak. Size bir tarih veremem çünkü iyi hazırlanması gerekiyor.

–Herhangi bir platform veya zincirle görüşmeler var mı?

-Herkesle görüşmelerimiz var. Bütün gün kapıları çalıyoruz.

– Kaç bölüm olacak?

–60 ile 80 arasında, bir saat uzunluğunda, 'Akışın Kraliçesi' gibi. Yaklaşım bir dizi değil, bir pembe dizi.

–Kurmacada onu hangi aktrisler canlandıracak?

–Bu gizli. Giriş için ilk bölümde ve son bölümde yer almak istiyorum.

–Pembe dizinizde ne kadar kurgu ve gerçeklik olacak?

-Ben havuza atlayacağım. Dizim %100 gerçek olacak.

– Aklınızdaki oyuncuların evet diyeceğini düşünüyor musunuz?

-Tamamen. Çünkü beni tanıyorlar ve birbirimize karşı karşılıklı sevgimiz var. Daha fazla ipucu vermeyeceğim.

–Erkek karakterleri canlandıracak oyuncular konusunda net misiniz?

–Hayır, oyuncular umurumda değil (gülüyor). Ama aktrisler konusunda iki tane var ki eğer evet derlerse cehennem olacak.

Yorum

Hata bildir