Ana Rosa erken dönüyor: “Sola sağdan daha fazla oy verdim”

Adanali

Global Mod
Global Mod
30 Ocak 2025, 15:46 Perşembe

Ana Rosa Quintana, “doğal sitesi” nin 18 yıl olduğu sabah olduğuna inanmasına rağmen, bu sezon bu sezon bir buçuk öğleden sonra “çok iyi” zaman geçirdiğini söylüyor. Programın ve formatın değiştirilmesi, başlangıçta ona mal olduğunu söylüyor. “Ama son zamanlarda bir bomba yaşıyorum,” diye açıklıyor gazeteciyi Verónica Dulanto ve Frank Blanco ile sunum yapan kişi olarak yayınlamaya devam edecek 'öğleden sonra' deneyimleri hakkında. İletişimci için sabah olmak “adrenalin” üretir. «Canlı ve seni beklemeden görünenleri seviyorum. Ne olacağını bilmemeyi seviyorum. Sabah hayatta ve öğleden sonra daha öngörülebilir ”diye açıklıyor.

Gazeteci, 3 Şubat Pazartesi günü, Telecinco Mornings'in neredeyse yirmi yıl boyunca hüküm sürdüğü sabah olan 'Ana Rosa'nın Programı' (09:00 saat) ile dönecek. Gazeteci Manu Marlasca ve Jano Mecha formata dahil edilecek, günümüze bağlam vermekten sorumlu olacak. Mario Picazo ayrıca hava bilgilerini ele almak için geri döner ve sabah on iki yakınında bir yenilik olacak: 'Aperent', “Bar ve Kuaför” konuşulan konular hakkında konuşmak için bir toplantı, ilgi çekici haberler veya Cristina Cifuentes, Alaska, Antonio Montero veya Luis Pliego gibi yüzleri olan Sosyal Chronicle, başkalarına giriyorum

Ana Rosa, yaşam ritmini değiştirmeyecek. Öğleden sonra programını yapmasına rağmen son bir buçuk yılın başlarında kalkmaya devam ettiğini söyleyen sunucu, “Geceleri çok az çiziyorum” diyor. İki haftadan daha kısa bir süre önce, yeni Mediaset içeriği genel müdürü Alberto Carullo, iletişim grubunda pozisyon aldıktan sonra sabah geri döndüğü haberini aldı. “Benim için iyi görünüyordu,” diye bağırıyor. 'Öğleden sonra' hakkında, MediaSet'te memnuniyet olduğunu söylüyor: «Alessandro Salem (CEO) öğleden sonra çok mutlu olması. İzleyiciler şu anda olanlardır ve yarışmadan kırk dakika sonra (Anten 3'teki Sonsoles kemiği) ve yirmi dakika önce gidiyoruz »».

«'Paylaşın'% 32'sini ne yapmak isterdim? SEVİYORUM. Bana aksine beni izleyicilerle değiştirdiklerini aktarmadılar ”diyor yeni MediaSet Direktifinin kitle verilerini yükseltmek için programlamasını yapmak istediğini savunan Ana Rosa. Olduğumuz şeyde Telecinco, 1 ve anten 3'ten uzakta% 8,7 ekran payı işaret ediyor.

Mediaset Genel Müdürü, sabahları Ana Rosa'yı kurtarma kararının gazeteciyle “meditasyon ve rızaya dayalı” olduğunu etkiler çünkü hedef şimdi zincirin bulunduğu sabah şeridinin teklifini “tamamlıyor ve güçlendiriyor” Tarihsel olarak María Teresa Campos zamanından beri liderlik yaptı. 'Ana Rosa programının' geri dönüşü ile birlikte Ana Terradillos, uzmanların bilgi ve analizine öncelik verileceği yenilenmiş bir formatla 'Kritik Görünüm' ile devam edecektir. Sonra, 12: 15'te Joaquín Prat, 'bakalım': olaylar, kalp ve 'gerçeklik' haberi zamana kadar devralır. Carullo, “Saat 8: 00'den farklı stillere ve kişiliklere sahip tüm alanlardan mevcut olana bağlı bir teklif inşa ettik” diyor.

Öğleden sonra Telecinco, 'öğleden sonra' ve sunum yapanların değişimi ile bahsi sürdürüyor. Ayrıca, bugünün son saatini dikkate alırken, daha fazla eğlencenin olacağı bir “daha fazla haydut” dokunuşu da verilecek. Jorge Javier Vázquez ve Ion Aramendi yarışmasının 'zinciri' ile Vespertina Strip 'El Diario de Jorge' i tamamlayacaklar. Ancak Carullo, daha sonra zincirdeki değişiklikleri dışlamıyor. “Kalıcı olarak tartıyoruz, hareketsiz kalamayız” diye uyarıyor.

'Ar' görüşü

Ana Rosa, bir izleyici yüzdesinin sabah döndüğünde işaretlenmediğini kabul ediyor. Amaç, bu yılın yarısını bırakan seyircileri kurtarmak olacak. Tabii ki, ana rakibi olan 'Kamu Aynası', “çok iyi çalışıyor”. «Ama biz yarışacağız. Bu zincir hareketlerine her zaman biraz zaman ayırmalısınız ”diyor Susanna Griso ile iyi ilişkisini kabul eden ve Strip'e dönüşü hakkında konuşacak gazeteci.

Ana Rosa programı da, savunduğu siyasi analistlerle görüşünü ve yayıncılarını masanın dışındaki çoğul: «Editoryal ortaya çıkacak ve günümüze bağlı olacak. Ayrıca vücudun bana ne istediği. İroni seviyorum ve çalışacağız ». Ayrıca yorumlarınızın bağımsızlığını da savunur. «Bana herhangi bir oyun ödemiyor. Mediaset bana öder. Mariano Rajoy hükümette ne kadardı, her gün tahliye hakkında konuştuk ve PP kızgındı. Yöneten kişi yöneten ve medya çalışması olanları ortaya çıkarmaktır ”diyor.

«Pedro Sánchez'in çok iyi yaptığını söylemem gereken bir gün varsa, söyleyeceğim. Ve eğer PP'nin bunu çok kötü yaptığını söylemem gerekirse, bunu söyleyeceğim ”diyor Hükümet Başkanıyla görüşme davetini zaten incelediğini açıklayan Ana Rosa. Kırk yıllık profesyonel kariyerden sonra, başkalarının söylediklerine önem vermediğini itiraf ediyor. «Ben bir iletişimciyim. Ne düşündüğümü söyleme hakkını kazandım ”diye bağırıyor. «Hayatım boyunca solda sağdan daha fazla oy verdim. Şu anda yaşıyoruz, ideolojiye sahip olmak gerekli değil, sadece neler olduğunu anlat, ”

Yorum

Bir Hata Bildir